EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

Termeni și condiții

1. Acest site web și conținutul sau(texte, imagini, audio, video, atașamente) reprezintă proprietatea Evo Biz Studio.SRL, identificată prin CUI: 32432643, J39/597/05.11.2013, și nu pot fi replicate, copiate și publicate pe nici o altă sursă(online sau offline – precum site web, portal, blog, director de afaceri, presa scrisă, televiziune, radio, etc) fară o aprobare în scris din partea unei persoane împuternicite de către compania noastră. Excepție face distribuirea(share) a conținutului “așa cum este” pe rețelele de socializare.
În cazuri excepționale, când considerați că un conținut sau parte esențială din acesta vă aparține, vă rugăm să ne contactați(cu dovezi autentice) pentru a remedia eventuale situații într-un timp cât mai scurt posibil.

2. Accesarea acestui site este un privilegiu și nu un drept. Evo Biz Studio.SRL își rezervă dreptul de a își alege atât clienții cât și vizitatorii acestui site web.

3. Utilizarea acestui site web se face pe propria răspundere a vizitatorului. Evo Biz Studio nu poate fi acuzată, trasă la răspundere sau sancționată, în nici un fel pentru funcționarea incorectă a dispozitivulului de pe care este accesat acest site.

4. Informațiile prezentate pe acest site nu fac subiectul și nici obligația unui contract(vânzări). Ele sunt prezentate cu titlu informativ pentru a înștiință vizitatorii acestui site despre domeniul de activitate și serviciile pe care le poate oferi Evo Biz Studio.SRL.

5. Cererea de ofertă prin intermediul formularelor online din cadrul site-ului nu reprezintă nici o obligativitate contractuală. Ele vor fi tratate ca pure informări/informații referitoare la serviciile pe care le oferim.

6. Evo Biz Studio SRL își oferă serviciile doar și limitat la persoanele juridice. Nu oferim servicii persoanelor fizice.

7. Conform punctului 6 din prezenta pagină, vă rugăm ca “adresa de email” și “numărul de telefon”, introduse în formularele online de pe site ca și modalitatia de a vă contacta, să reprezinte date de contact oficiale ale companiei în numele căreia faceți contactul / cererea de ofertă.

8. Acțiunea de introducere a datelor în cadrul formularelor de pe site reprezintă acordul și inițiativă proprie a persoanelor care le introduc.

9. Datele introduse în cadrul formularelor de pe site, cât și corectitudinea acestora, este în responsabilitatea persoanelor care le introduc.

10. În cazul în care în cadrul formularelor de pe site sunt utilizate date cu caracter personal, Evo Biz Studio SRL este exonerată în totalitate de orice responsabilitate. Totuși, dacă primiți mesaje din partea noastră, fară că dumneavoastră ori o altă tertă parte autorizată să fi introdus, cândva, datele de contact folosite, atunci vă rugăm să accesați pagina “Uită-mă” pentru a fi exclus din baza noastră de date pe viitor.

11. Evo Biz Studio SRL își rezervă dreptul de a folosi datele de contact, introduse de către vizitatori în formularele cât și în sistemul de abonare la newsletter de pe site, în campanii de promovare(online sau offline) a propriilor servicii, produse, dar și a celor în care este companie parteneră sau co-proprietară.

12. Conținutul “Termeni și Condiții” poate fi oricând modificat fară nici o notificare în prealabil. Utilizatorii/vizitatorii au obligația de a verifica periodic această pagină.