EVO Studio

Termeni si conditii

1. Acest site web si continutul sau(texte, imagini, audio, video, atasamente) reprezinta proprietatea Evo Biz Studio.SRL, identificata prin CUI: 32432643, J39/597/05.11.2013, si nu pot fi replicate, copiate si publicate pe nici o alta sursa(online sau offline – precum site web, portal, blog, director de afaceri, presa scrisa, televiziune, radio, etc) fara o aprobare in scris din partea unei persoane imputernicite de catre compania noastra. Exceptie face distribuirea(share) a continutului “asa cum este” pe retelele de socializare.
In cazuri exceptionale, cand considerati ca un continut sau parte esentiala din acesta va apartine, va rugam sa ne contactati(cu dovezi autentice) pentru a remedia eventuale situatii intr-un timp cat mai scurt posibil.

2. Accesarea acestui site este un privilegiu si nu un drept. Evo Biz Studio.SRL isi rezerva dreptul de a isi alege atat clientii cat si vizitatorii acestui site web.

3. Utilizarea acestui site web se face pe propria raspundere a vizitatorului. Evo Biz Studio nu poate fi acuzata, trasa la raspundere sau sanctionata, in nici un fel pentru functionarea incorecta a dispozitivulului de pe care este accesat acest site.

4. Informatiile prezentate pe acest site nu fac subiectul si nici obligatia unui contract(vanzari). Ele sunt prezentate cu titlu informativ pentru a instiinta vizitatorii acestui site despre domeniul de activitate si serviciile pe care le poate oferi Evo Biz Studio.SRL.

5. Cererea de oferta prin intermediul formularelor online din cadrul site-ului nu reprezinta nici o obligativitate contractuala. Ele vor fi tratate ca pure informari/informatii referitoare la serviciile pe care le oferim.

6. Evo Biz Studio SRL isi ofera serviciile doar si limitat la persoanele juridice. Nu oferim servicii persoanelor fizice. Prin urmare, datele cu caracter personal nu fac subiectul acestui site.

7. Conform punctului 6 din prezenta pagina, va rugam ca “adresa de email” si “numarul de telefon”, introduse in formularele online de pe site ca si modalitatia de a va contacta, sa reprezinte date de contact oficiale ale companiei in numele careia faceti contactul / cererea de oferta.

8. Actiunea de introducere a datelor in cadrul formularelor de pe site reprezinta acordul si initiativa proprie a persoanelor care le introduc.

9. Datele introduse in cadrul formularelor de pe site, cat si corectitudinea acestora, este in responsabilitatea persoanelor care le introduc.

10. In cazul in care in cadrul formularelor de pe site sunt utilizate date cu caracter personal, Evo Biz Studio SRL este exonerata in totalitate de orice responsabilitate. Totusi, daca primiti mesaje din partea noastra, fara ca dumneavoastra ori o alta terta parte autorizata sa fi introdus, candva, datele de contact folosite, atunci va rugam sa accesati pagina “Uita-ma” pentru a fi exclus din baza noastra de date pe viitor.

11. Evo Biz Studio SRL isi rezerva dreptul de a folosi datele de contact, introduse de catre vizitatori in formularele cat si in sistemul de abonare la newsletter de pe site, in campanii de promovare(online sau offline) a propriilor servicii, produse, dar si a celor in care este companie partenera sau co-proprietara.

12. Continutul “Termeni si Conditii” poate fi oricand modificat fara nici o notificare in prealabil. Utilizatorii/vizitatorii au obligatia de a verifica periodic aceasta pagina.