EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

CREARE DE CONȚINUT DIGITAL

CREARE DE CONȚINUT DIGITAL

PAGINI WEB & SOCIAL MEDIA

Concepem diverse tipuri de conținut digital pentru site-uri web, magazine online și paginile de social media ale clienților noștri.

CONȚINUTUL ASIGURĂ SUCCESUL

CONȚINUTUL ASIGURĂ SUCCESUL

Un site fară conținut nu transmite nimic. Iar o pagină de social media cu un conținut precar poate transmite mesajul către clienți într-un mod eronat ori incomplet.
În ambele cazuri șansele ca tu să faci vânzări prin intermediul unui site web sau a unui magazin online scad considerabil.

Altfel spus, conținutul este foarte important. La fel precum sunt designul, funcțiile și funcționalitățile ei.

Din acest motiv la EVO Studio am conceput un pachet de servicii menit să asigure procesul de creare conținut profesional.
Începând de la conceperea de texte și până la realizarea de fotografii și filmări, vei găsi toate opțiunile necesare să iți asigurăm conținutul de care ai nevoie.

 • CONTENT WRITING

  CONTENT WRITING

  Pe lângă poze și video componenta importantă a conținutului unei pagini web este textul. Acesta are rolul de a aduce claritate asupra informațiilor, cât și de a declanșa o eventuală interacțiune, precum vânzarea, prin modul în care este compus.

  Similar și deseori confundat cu cel de copywriting, acesta asigură procesul de creare texte necesare pentru un site ori magazin online. Principala diferență este că în content writing se pune mult accent pe informare, respectiv prezentare. Lucru care trage după sine dezvoltarea de texte mai lungi decât în copywriting.

  Pentru un site de prezentare concepem texte cu un conținut unic în ton cu brandul pe care îl ai și domeniile de activitate în care lucrezi. Acestea au rolul de a te prezenta într-o manieră caracteristică și care, totodată, să îndrume potențialii clienți spre o eventuală comandă. Toate acestea, firește, fară să uităm de partea de optimizare SEO. Astfel textele create vor avea un plus de valoare, întrucât știm prea bine că în SEO acestea joacă un rol foarte important.

  Facem content writing și pentru magazinele online. Chiar dacă este dificil să creezi o desciere unică pentru fiecare produs în parte, mai cu seamă când sunt sute de produse, însă misiunea nu este imposibilă. Și aici ținem cont de aspectul SEO al textului și avem grijă ca acesta să prezinte cât mai bine produsul. Iar modul în care este formulat să determine o eventuală achiziție.

 • COPYWRITING

  COPYWRITING

  Diferit de content writing, copywriting-ul se ocupă de conceperea textelor utilizate în cadrul reclamelor. Mesajul lor fiind focusat pe subiectul unei campanii, cum ar fi cazul unor reduceri sau oferte.

  Pe lângă subiectul principal al campaniei, în cadrul realizării acestor texte ținem cont de publicul țintă, brand și domeniul de activitate. Fiecare dintre aceste aspecte le analizăm și cercetăm în funcție de viziunea firmei tale și a campaniei pe care o desfășori. În plus luăm în calcul și sursele de distribuire a reclamelor.
  Astfel putem oferi un copywriting cu rezultate pozitive.

  Mulțumită pasiunii și creativității de care echipa noastră da dovadă, reușim să concepem texte originale, care atrag atenția și stârnesc interesul. Persuasive, amuzante sau serioase, care punctează scurt și la obiect, își aduc un aport considerabil în creșterea vânzărilor.

  Considerăm copywriting-ul că fiind unul dintre ingredientele esențiale pentru marketingul online. De aceea el este folosit chiar și în cadrul postărilor de pe rețelele de socializare precum Facebook și Instagram. Ori în cadrul unui email trimis ca ofertă către clienți sau parteneri.

 • FOTO

  FOTO

  Pentru site-uri web ori pagini de socializare oferim pachete de fotografii premium, cu licență. De asemenea putem optimiza fotografiile pe care dorești să le pui.

  În cazul în care ai un magazin online ori un restaurant, dar nu neapărat condiționat de asta, putem organiza și sesiuni foto pentru produsele și serviciile companiei tale.

  O poză poate face cât o mie de cuvinte și, mai mult decât atât, se îmbină armonios cu partea de content writing sau copywriting.

 • VIDEO

  VIDEO

  Cel mai consumat tip de conținut online.

  Poate fi un video care crează un tip de atmosferă și îl putem folosi că și background într-o pagină web. Sau un video pe care îl folosim în cadrul unei reclame pe internet sau în comunicarea pe rețelele de socializare.

  Asigurăm și filmări profesionale ale produselor ori lucrărilor rezultate în urma serviciilor prestate. Ne putem ocupa de tot, de la idee, scenariu, filmare, producție și post-producție.

 • TRADUCERI

  TRADUCERI

  Extrem de necesare atunci când dorim să ne extindem oferta de produse și/sau servicii spre noi piețe.

  Ținem cont că pe lângă corectitudinea traducerii, textul să fie atent optimizat SEO la fel ca și cel original.

  Asigurăm astfel de traduceri pentru aproape orice limbă a țărilor din Uniunea Europeană.

DOREȘTI ACEST SERVICIU?

Serviciul de creare conținut este oferit, cu precădere, doar în cadrul unei colaborări extinse care include și alte servicii și soluții EVO Studio.

Dacă ai nevoie de un astfel de serviciu, te invităm să ne contactezi.

CONTACTEAZĂ-NE

SOLICITĂ CREARE CONȚINUT

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.