EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

EMAIL MARKETING

EMAIL MARKETING

SAU BINECUNOSCUTUL NEWSLETTER

Cu o vechime aproape la fel de mare ca și a Internetului, această formă de comunicare și marketing continuă să existe și astăzi având o utilitate foarte bine definită în activitățile unei companii.

CAMPANIILE DE NEWSLETTER

CAMPANIILE DE NEWSLETTER

Ca ori și ce altă campanie de informare și promovare, cea de email marketing comportă profilul ei de adjustari conforme cu domeniile de activitate ale firmei și publicul căruia se adresează. Diferența esențială fiind dată de bunele practici și anume că se va adresa, intotodeauna, celor care s-au abonat la newsletter în mod voluntar și au confirmat această acțiune.

 • 1. PLATFORMA

  1. PLATFORMA

  Da, se poate crea una de la zero, însă având în vedere misiunea unei astfel de platforme, costurile de realizare și mentenanță, pe termen lung, nu recomandăm asta.

  Prin urmare vom identifica o platformă, dintre cele existente pe piață, care va întruni cerințele care trebuiesc îndeplinite. Iar pentru companiile care își doresc mai multă automatizare și control, recomandăm integrarea lor în soluții de tip CRM/ERP.

 • 2. STRATEGIA

  2. STRATEGIA

  Aceasta va trebui mereu adaptată în funcție de misiunea pe care campania de newsletter o are.

  Poate fi o simplă informare cu privire la noi produse sau servicii, o urare cu ocazia anumitor sărbători sau o campanie mult mai precisă care se adresează unui anume segment de clienți dintre cei abonați.

 • 3. CONȚINUTUL

  3. CONȚINUTUL

  În funcție de misiunea campaniei de email marketing și brandul companiei vom concepe structura și designul newsletterului.

  De asemenea, ne putem implica și mai mult oferind suport în realizarea conținutului acestuia, precum scrierea textelor, crearea & optimizarea pozelor.

AI NEVOIE DE EMAIL MARKETING ?

Oferim acest serviciu exclusiv în cadrul unor colaborări extinse care includ și alte servicii oferite de EVO Studio. Pentru mai multe detalii despre astfel de colaborări, te invitam să ne contactezi.

CONTACTEAZĂ-NE

CONTACT NEWSLETTER

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos pentru a ne oferi câteva detalii concise asupra tipului de proiect pe care ai dori să îl realizăm împreună.