EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

OPTIMIZARE SEO

OPTIMIZARE SEO

UN SITE DE CARE NU ȘTIE NIMENI ESTE CĂ ȘI CUM NU AR EXISTA

Fară trafic, respectiv vizitatori, un astfel de site nu folosește nimănui. Nu generează potențiali clienți și nici vânzări. De altfel, această situație este destul de întâlnită.

Prin optimizare SEO facem orice site sau magazin online cunoscut Internetului. Mai exact, când cineva execută o căutare pe motoarele de căutare, precum Google, bazată pe un cuvânt cheie targetat, atunci site-ul tău se va regăsi în rezultate pe poziții fruntașe.

ABORDĂRI ȘI STRATEGII SEO

ABORDĂRI ȘI STRATEGII SEO

La EVO Studio serviciul de optimizare SEO se personalizează în baza cerințelor clientului, dimensiunea afacerii, prezența online pe care o are și domeniile de activitate, că urmare a unei sesiuni de consultanță.

 • SEO ON PAGE

  SEO ON PAGE

  Reprezintă optimizarea conținutului și a elementelor tehnice direct pe site-ul web pentru a îmbunătăți poziționarea în clasamentul din cadrul motoarele de căutare și pentru a atrage mai mulți vizitatori organici.

  Pentru a reuși acest lucru vom aborda o strategie SEO structurată pe elementele principale.

  1. Cuvinte cheie
  Identificarea și utilizarea cuvintelor cheie relevante în conținutul paginii, titluri, meta-descrieri, URL-uri și alte elemente.

  2. Conținut de calitate
  Crearea și publicarea de conținut unic, informativ și relevant pentru publicul țintă, care să răspundă la întrebările și nevoile acestora.

  3. Titluri și meta-descrieri optimizate
  Scrierea titlurilor de pagini și meta-descrierilor care să fie atrăgătoare pentru utilizatori și care să conțină cuvinte cheie relevante.

  4. Structura URL-urilor:
  Folosirea de URL-uri descriptive și ușor de înțeles, care să includă cuvinte cheie și să reflecte conținutul paginii.

  5. Optimizarea imaginilor
  Utilizarea de texte alternative (alt text) pentru imagini, denumiri relevante pentru fișierele imagine și dimensiuni optimizate pentru încărcarea rapidă a paginilor.

  6. Link-uri interne
  Crearea de legături între paginile site-ului pentru a facilita navigarea și pentru a îmbunătăți indexarea paginilor de către motoarele de căutare.

  7. Viteza de încărcare a paginii web
  Asigurarea unei viteze de încărcare a paginii rapide, deoarece aceasta este un factor important în clasamentul motoarelor de căutare și în experiența utilizatorilor.

  8. Responsive design
  Asigurarea că site-ul web este optimizat pentru vizualizare pe diferite dispozitive și dimensiuni de ecran, inclusiv pe dispozitive mobile.

  Pe lângă acestea vom adaugă elemente distinctive în strategia noastră, de la caz la caz, pentru a obține optimizarea pe care o dorim.

 • SEO OFF PAGE

  SEO OFF PAGE

  Este o optimizare indirectă, ea se manifestă în cadrul altor site-uri web care fac referire targetata către pagina sau site-ul care se dorește optimizat.

  Mai exact, se alege un număr restrâns de cuvinte cheie, însă cu greutate pentru respectivul site. În baza acestora se compun mai multe texte, articole, diferite intre ele, în cadrul cărora se recomandă serviciile sau produsele care se află pe acel site sau magazin online.
  Aceste articole se publică ulterior pe alte site-uri, preferabil din aceeași nișa, și care fac trimitere către o adresă web.

  Pe scurt, se face optimizare SEO prin recomandare externă, cu trimitere către un site din alte surse. Lucrul acesta determină că motoarele de căutare să considere acel site, către care se fac trimiterile, o sursă de încredere și populară pentru cuvintele cheie targetate. Astfel, acel site va urca mai repede pe poziții fruntașe din cadrul paginilor cu rezultate ale unei căutări dintr-un motor de căutare.

COTAȚIE PREȚ SEO

Prezentul serviciu se poate oferi ca atare sau împreună cu alte servicii și soluții EVO Studio. Pentru a cere o ofertă de preț personalizată, te rugăm să ne trimiți o solicitare.

SOLICITĂ

SOLICITĂ OPTIMIZARE SEO

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.