firma web design
descopera meniu

Optimizare SEO

Probabil unul dintre cele mai importante aspecte in ce priveste succesul unui site web sau a unui magazin online. La EVO Studio, de obicei, il punem pe primul plan. Atunci cand construim un site, il gandim in jurul ideei de SEO.
Pentru ca DA, ca un site web, un magazin online sa aduca acel ROI(return of investment) pe care toti il dorim, acesta trebuie sa aibe trafic, conform cuvintelor cheie reprezentative, sa se afle situat pe prima pagina in Google, pentru ca astfel sa genereze vanzari.
Nu este deloc o misiune usoara, ci una care cere timp, rabdare, dar mai ales experienta.

In mare, serviciul de optimizare SEO poate implica atat “SEO On Site”, cat si “SEO Off Site”.

Sa incepem cu cel mai importat, optimizarea SEO On Site – practic analizam structura, modul in care a fost facut site-ul sau magazinul online(daca vorbim de unul deja existent) sau cum trebuie structurat(daca vorbim de un proiect ce urmeaza a fi realizat), continutul in baza unor cuvinte cheie, a domeniului de activitate si, eventual, a primilor competitori.

Optimizarea SEO Off Site cumva se bazeaza pe aceleasi criterii doar ca aici nu vizam site-ul web ori magazinul online ci prezenta lui pe Internet, cum este distribuit, unde este afisat. Ori, daca proiectul urmeaza sa fie realizat, analizam factorii externi si zonele in care este bine sa va promovati.

Pentru optimizare SEO nu practicam preturi fixe, ele variaza in functie de proiect si tin de foarte multi factori. De aceea, va invitam sa ne trimiteti o cerere de oferta pentru a va putea face o estimare de cost.

Si ca o mentiune, expresia “optimizare seo” pare si este, intr-un fel, pleonasm intrucat “SEO” inseamna “Search Enghine Optimization”. Practic adaugarea cuvantului “optimizare” inainte de “SEO” e gresita.
Dar, intrucat majoritatea cauta pe Google astfel de servicii “optimizare SEO”, aceasta expresie s-a “impamantenit” si cumva am adoptat-o si noi pentru o identificare mai usoara. 🙂

Cere oferta

Pentru a cere o oferta personalizata pentru acest tip de serviciu, va rugam sa completati formularul de mai jos.
Campurile marcate cu asterix * sunt obligatorii.