EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

CONSULTANȚĂ PROMOVARE ONLINE

CONSULTANȚĂ PROMOVARE ONLINE

O STRATEGIE BUNĂ DE MARKETING ONLINE ARE NEVOIE DE CLARITATE

Și asta vei obține prin acest serviciu. Modalitatea corectă de promovare, cum, unde și când. Cât despre "de ce" este destul de evident.

STRATEGIE MARKETING ONLINE

STRATEGIE MARKETING ONLINE

Pe baza punctelor de interes pe care dorim să le atingem în promovorarea unei companii, vom alcătui o "hartă" care ne va asigura o bază solidă cât și direcțiile pe care le vom aborda în aces sens.

  • 1. STABILIREA OBIECTIVELOR

    1. STABILIREA OBIECTIVELOR

    Ce ne dorim să promovăm, cui, cum vrem să fim percepuți de către publicul țintă și ce așteptări avem. Conștientizarea acestora ne ajută să înțelegem ceea ce ne dorim să obținem.

  • 2. TRASAREA HĂRȚII

    2. TRASAREA HĂRȚII

    Raportat la obiective, bugetul disponibil și poziționarea în piață față de concurență, vom identifica și alege canalele și modalitățile de promovare corecte, conturând astfel strategia de marketing online.

IȚI ESTE UTIL ACEST SERVICIU ?

Oferim acest tip de consultanță atât separat, cât și în cadrul proiectelor mai mari care implică mai multe servicii și soluții EVO Studio.

Dacă dorești să afli mai multe, te invităm să ne contactezi.

CERE CONSULTANȚĂ

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ PROMOVARE ONLINE

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.