EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

CONSULTANȚĂ IDENTITATE COMPANIE

CONSULTANȚĂ IDENTITATE COMPANIE

ÎMPREUNĂ DESCOPERIM CINE EȘTI

Identitatea unei firme se află de cele mai multe ori chiar acolo, în mijlocul activităților de zi cu zi, doar că fiind prea prinși ajungem în situația în care nu reușim să vedem pădurea de copaci. O astfel de consultanță are că prim scop să iți ofere claritate asupra cine ești, iar apoi să identificăm cine iți dorești să devii.

CONSULTANȚĂ PENTRU PROCESUL DE BRANDING

CONSULTANȚĂ PENTRU PROCESUL DE BRANDING

Un astfel de serviciu este fie că parte integrată dintr-un proces de creație al identității unei companii sau ca atare, unicul rol fiind acela de a avea claritate în obținerea unei strategii corecte de brand.

 • 1. ANALIZĂM

  1. ANALIZĂM

  Nivelul la care ești cu dezvoltarea afacerii, modul în care te prezinți, comunici și interacționezi cu piața cât și canalele și abordările pe care le ai în procesul de vânzare și, dacă e cazul, producție.

 • 2. DESCOPERIM

  2. DESCOPERIM

  Tot ceea ce aflăm despre compania ta vom trece printr-un proces de comparație și poziționare față de concurență. Ne va ajuta să înțelegem mai bine unde te afli, iar pe urmă ne vei spune unde dorești să ajungi și ce business plan ai.

 • 3. STRATEGIA

  3. STRATEGIA

  În baza informațiilor obținute vom dezvolta o strategie care te va ajuta să creezi și să obții un brand articulat, coerent și solid. Astfel, afacerea ta va ajunge la următorul nivel pe care dorești să îl obții în evoluția sa.

CONSIDERI UTIL UN ASTFEL DE SERVICIU ?

Oferim acest tip de consultanță atât separat, ca atare, cât și în cadrul proiectelor mai mari care implică mai multe servicii și soluții EVO Studio.

Dacă dorești să afli mai multe, te invităm să ne contactezi.

CERE CONSULTANȚĂ

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ IDENTITATE COMPANIE

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.