EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

MARKETING ONLINE

SAU CUM ÎI SE MAI SPUNE, ÎNCĂ, "PUBLICITATE PE INTERNET"

Reprezintă un spectru larg de servicii conexe care la un loc au un singur scop și anume promovarea afacerii tale.

După cum deja probabil bănuiești, marketingul este împărțit în "online", adică toate formele de promovare pe Internet, și "offline", respectiv tote formele de publicitate clasică, unele dintre ele reinterpretate.

Însă, cum trăim în era în care totul se întâmplă pe Internet, inclusiv EVO Studio fiind o agenție digitală, ne-am axatat strict pe marketing online. Motiv pentru care am pus la punct o gamă completă de servicii din acest domeniu.

CE ÎNSEAMNĂ MARKETING ONLINE PENTRU NOI

Orice formă sau canal de publicitate online și de distribuire al acesteia pe care îl putem accesa, prin intermediul Internetului, pentru ca să iți aducem un câștig de imagine, notorietate, respectiv creșterea vânzărilor, toate conform unui plan bine pus la punct.

Începând cu web design, apoi servicii SEO și SEM, campanii PPC, creare și distribuire de advertoriale, la noi găsești toate atributele necesare pentru o promovare online de succes.

 • SOCIAL MEDIA

  SOCIAL MEDIA

  Rețelele de socializare aduc creșterea conștientizării și expunerea brandului. Oferă astfel companiilor numeroase oportunități și avantaje care contribuie semnificativ la strategia lor de marketing și comunicare.

  FII PREZENT
 • GOOGLE ADS

  GOOGLE ADS

  Din punctul nostru de vedere, Search Engine Marketing, este o modalitate performantă de a vinde, iar Google ADS reprezintă unul dintre cele mai performante pentru o astfel de strategie care aduce o creștere vizibilă a vânzărilor.

  PROMOVEAZĂ-TE
 • META ADS

  META ADS

  Că vorbim despre Facebook sau Instagram, reclamele prin intermediul rețelelor de socializare ale Meta au o expunere foarte largă și se adresează cu precădere companiilor care doresc să obțină brand awareness.

  FĂ-TE CUNOSCUT
 • LINKEDIN ADS

  LINKEDIN ADS

  Un loc ideal de promovare pentru companiile care oferă produse și servicii B2B și care doresc să își dezvolte o rețea de colaboratori.

  DEZVOLTĂ-ȚI PROPRIUL NETWORKING
 • ADVERTORIALE

  ADVERTORIALE

  Articole scrise și publicate într-o rețea vastă de siteuri, bloguri de renume. O abordare armonioasă de comunicare și marketing pentru a promova, țintit, brandul, serviciile și produsele pe care compania ta le oferă.

  DESPRE TINE
 • EMAIL MARKETING

  EMAIL MARKETING

  Un canal direct de comunicare dar și promovare al produselor și serviciilor pe care le oferă compania ta. Pentru acest lucru vă fi necesar să iți dezvolți propria baza de date de abonați către să comunici informațiile dorite.

  COMUNICĂ