EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

WEB DESIGN & DEVELOPMENT

SERVICII DE CREAȚIE ȘI PROGRAMARE WEB

Două servicii complementare, design și programare, fară de care o pagină web funcțională nu ar putea exista și care, în esență, duce la crearea unei forme de marketing online ultra-personalizată asupra căreia clientul are drept de proprietate și control total.

SERVICII DE WEB DESIGN ȘI WEB DEVELOPMENT

Împreună duc la conceperea celor mai căutate soluții de promovare online pentru companii.

 • CREARE SITE WEB

  CREARE SITE WEB

  Responsive, modern, usort de utilizat, un website creat de noi va scoate în evidență tot ce clienții au nevoie să afle despre firma ta, serviciile și produsele pe care aceasta le oferă.

  Un site de prezentare profesional vinde povestea pe care o ai creând în jurul său o adevărată experiență.Din acest motiv nu este recomandat să stai ascuns sub un site ce are o structură întortocheată, greu accesibilă în navigare.

  Un web designer priceput poate realiza un site web care aduce profit proprietarului, cu un design reprezentativ pentru respectiva afacere și o interfață prietenoasă pentru utilizatori. Astfel, un proiect de creare site asigură convertirea unui utilizator în client.

  Aceasta este misiunea pe care firma de web design EVO Studio o are atunci când construiește pagini web.

  CREAZĂ
 • CONCEPERE MAGAZIN ONLINE

  CONCEPERE MAGAZIN ONLINE

  Comerțul online este o industrie de miliarde de euro anual din care toți vor să servească o felie cât mai mare. Comparativ cu modul de vânzare clasic, cel off-line, e-commerce este un mod agreabil și modern de a iți face cumpărăturile.

  În cadrul serviciilor de web design pe care le oferim, se regăsește și cel de realizare magazin online.
  Prin intermediul acestuia reușim să construim magazine cu vizibilitate pe Internet, ușor de folosit și structurate într-un mod intuitiv pentru a evidenția cât mai bine produsele și ofertele pe care le are. În plus, coșul de cumpărături este gândit să fie mereu la îndemână.

  Serviciul de creare magazin online are menirea de a aduce bucuria shopping-ului tuturor clienților, oriunde s-ar afla aceștia.

  CONSTRUIEȘTE
 • LANDING PAGE

  LANDING PAGE

  Extrem de important atunci când avem o promoție specială este să găsim o cale prin care să o prezentăm într-un mod aparte, unic. Acesta este rolul unui landing page.

  Asigurăm crearea unei pagini web menită să promoveze și să vândă în mod constructiv. O putem integra cu aproape orice tip de site, fară să afectăm buna funcționalitate a acestuia.

  De asemenea, putem crea un întreg site web bazat pe conceptul de lading page.

  REALIZEAZĂ