EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

APLICAȚII MOBILE

APLICAȚII MOBILE

PUTEM TRANSFORMA O IDEE ÎNTR-O APLICAȚIE DE MOBIL

Acestea sunt prezente în diverse aspecte ale vieții moderne și, unele dintre ele, chiar indispensabile. De la monitorizarea sănătății la sport, comunicare, finanțe & bănci, eficientizarea lucrului și entertainment astfel de aplicații au devenit instrumente esențiale pentru foarte mulți oameni.

CREARE & DEZVOLTARE APLICAȚIE MOBIL

CREARE & DEZVOLTARE APLICAȚIE MOBIL

De la o idee bună și până la proiectul în forma sa finală poate fi o cale destul de lungă, de la caz la caz, de aceea tot acest proces îl vom etapiza în câțiva pași esențiali.

 • 1. CONSULTANȚĂ

  1. CONSULTANȚĂ

  În acest pas ne prezinți ideea, o dezbatem și încercăm o să îmbunătățim cât mai mult posibil, analizând competiția, piața și publicul căruia se adresezeaza.

  La final o optimizăm corelat cu bugetul disponibil.

 • 2. PROIECT TEHNIC

  2. PROIECT TEHNIC

  Îl vom scrie pe baza informațiilor obținute în urma consultanței.

  Este necesar pentru toate părțile implicate întrucât vă fi harta pe care o vom urmări de la design la dezolvatare, implementare și predare.

 • 3. DESIGN

  3. DESIGN

  Reprezintă unul dintre elementele esențiale pentru a obține o aplicație de mobil de succes.

  Iar aici facem referire doar la cât de bine arată, ci la cum este structurată și rafinată partea de U.I(User Interface), dacă scoate în evidență aspectele esențiale ale aplicației. Dar și experiența pe care aceasta o crează utilizatorului, cât de ușor accesează zonele de interes.

 • 4. IMPLEMENTARE & DEZVOLTARE

  4. IMPLEMENTARE & DEZVOLTARE

  Implementăm designul aplicației de mobil și începem să îi construim funcțiile, funcționalitățile și toate componentele necesare cu misiunea de a se încarcă rapid și a fi compatibilă cu sistemele de operare pe care vă fi instalată.

 • 5. TESTARE

  5. TESTARE

  Rulăm mai multe scenarii de testare și suntem atenți să identificăm orice bug pentru a îl corecta, astfel încât aplicația să ajungă în stadiul final fară nici o eroare.

 • 6. PUBLICARE

  6. PUBLICARE

  La cerere, oferim suport pentru publicarea aplicației de mobil în cadrul magazinelor specializate precum Google Play sau AppStore. Astfel acestea pot fi descărcate de către viitori utilizatori, respectiv clienți.

COTAȚIE PREȚ APLICAȚIE MOBIL

Pentru a cere o ofertă de preț personalizată în ce privește acest serviciu, te rugăm să ne trimiți o solicitare.

SOLICITĂ

SOLICITĂ APLICAȚIE MOBIL

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.