EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

CREARE APLICAȚII

CONCEPEM SOLUȚII OPTIME ȘI PERSONALIZATE

În prezentăm asistăm la o expansiune a digitalizării și automatizării afacerilor, iar pentru asta avem nevoie de aplicații performante menite să ajute în aceste procese.

CREARE & DEZVOLTARE APLICAȚII

O aplicație este disponibilă de oriunde și oricând. De la digitalizarea afacerii și până la monentizarea unei idei, suntem aici pentru tine.

Cunoaștem tehnologiile curente și avem experiența necesară de a dezvolta o aplicație din faza de proiect tehnic și până la livrarea ei în forma finală.

 • APLICAȚII MOBILE

  APLICAȚII MOBILE

  Versatile, pot avea o adresabilitate largă, B2C și B2B, cât și intern, în cadrul companiilor mari care doresc să își centralizeze totul într-un mod dinamic.

  Tehnologiile de astăzi ne permit să creăm aplicații mobile de orice fel pentru aproape orice device și sistem de operare.

  CREAZĂ
 • APLICAȚII WEB / CLOUD

  APLICAȚII WEB / CLOUD

  Sunt cele care ajută la digitalizarea companiilor și activităților acestora. În acest sens putem crea orice tip de aplicație, de exemplu CRM sau ERP.

  Mai mult decât atât, putem concepe aplicații web sau cloud pentru anumite domenii de activitate orientate spre clienții serviciilor sau produselor tale.

  DEZVOLTĂ