EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

CONSULTANȚĂ DIGITALIZARE

CONSULTANȚĂ DIGITALIZARE

IDENTIFICĂM CALEA OPTIMĂ PENTRU DIGITALIZAREA ACTIVITĂȚII COMPANIEI TALE

Proces de oferire expertiză și sfaturi specializate pentru companii, instituții și organizații care doresc să își îmbunătățească și optimizeze operațiunile prin utilizarea tehnologiilor digitale.

CUM IȚI POȚI DIGITALIZA AFACEREA

CUM IȚI POȚI DIGITALIZA AFACEREA

Procesul de consultanță include mai mulți pasi, iar la final va rezulta o strategie personalizată care indică pașii aferenți și tehnologiile necesare pentru digitalizarea activității firmei tale.

 • 1. FACEM CUNOȘTINȚĂ

  1. FACEM CUNOȘTINȚĂ

  Înțelegem profilul companiei, domeniile de activitate abordate, serviciile și/sau produsele pe care le oferă cât și și profilul de client.

 • 2. INFRASTRUCTURA EXISTENTĂ

  2. INFRASTRUCTURA EXISTENTĂ

  Analizăm gradul curent de digitalizare al afacerii și cât de acceptat și utilizat este în cadrul companiei pentru procese precum producție, vânzare, comunicare.

  Purtăm discuții cu reprezentații departamentelor, din structura organizatorică, și identificăm deschiderea și capacitatea de adoptare și utilizare de noi tehnologii în cadrul activităților pe care acestea le desfășoară.

 • 3. STRATEGIA DE DIGITALIZARE

  3. STRATEGIA DE DIGITALIZARE

  Pe baza informațiilor colectate și în concordanță cu bugetul de care compania dispune, identificăm tehnologiile necesare, atât software și cât și hardware, pentru atingerea nivelului de digitalizare dorit. Mai mult decât atât, putem oferi suport pentru implementarea acestora cât și procesul de învățare al personalului.

AI NEVOIE DE UN ASTFEL DE SERVICIU ?

Oferim acest tip de consultanță atât separat, ca atare, cât și în cadrul proiectelor mai mari care implică mai multe servicii și soluții EVO Studio.

Dacă dorești să afli mai multe, te invităm să ne contactezi.

CERE CONSULTANȚĂ

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ DIGITALIZARE

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.