EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

INTEGRĂRI API

INTEGRĂRI API

AJUTĂM PROGRAMELE SĂ DISCUTE ÎNTRE ELE PENTRU NOI

Mai precis, putem integra o colecție de API-uri într-o platformă în maniera în care interconectăm servicii și / sau centralizăm mai multe interacțiuni și colectări de date.

Spre exemplu, cele mai des întâlnite integrări API sunt acelea în care conectăm un procesator de plată online în cadrul unui magazin online împreună cu un sistem de facturare.

INTEGRARE ȘI INTERCONECTARE

INTEGRARE ȘI INTERCONECTARE

API (Interfață de Programare a Aplicațiilor) reprezintă un set de protocoale, instrumente și definiții care permit diferitelor aplicații să comunice între ele.

Practic, în cadrul serviciului pe care îl oferim, putem interconecta mai multe API-uri, de la caz la caz, în funcție de necesitățile pe care le ai. Astfel de integrări pot face parte din procesele de digitalizare ale unei afaceri, schimburi de anunțuri dintr-o platformă în alta, conectarea la un feed de produse și multe altele.

În plus, integrările de API pot asigura și o parte de automatizare al proceselor de business.

COTAȚIE PREȚ INTEGRĂRI API

Oferim acest tip de serviciu atât separat, ca atare, cât și în cadrul proiectelor mai mari care implică mai multe servicii și soluții EVO Studio.

Dacă dorești să afli mai multe, te invităm să ne contactezi.

SOLICITĂ

SOLICITĂ INTEGRĂRI API

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.