EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

SEO

ABREVIERE PENTRU SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Optimizarea unui site sau magazin online, în baza unor cuvinte cheie alese, astfel încât acesta să se regăsească în cadrul rezultatelor oferite de către motoarele de căutare de pe Internet.

Serviciile SEO se completează perfect cu cele de web design pentru obținerea unui proiect final de succes. Contribuția acestora este că site-ul tău să poată ajunge pe prima pagină în Google, atunci când sunt căutate anumite cuvinte cheie.

SERVICII SEO

La EVO Studio acestea se personalizează și optimizează în funcție de cerințe, nișă și buget. Încercăm astfel, pe cât posibil, să mulțumim fiecare client și să-l aducem, pas cu pas, cât mai aproape de pozițiile dorite în cadrul motoarelor de căutare pe baza cuvintelor cheie furnizate.

În decursul anilor am contribuit la creșterea și succesul multor afaceri în mediul online prin intermediul serviciilor SEO oferite. Avem suficient de multe studii de caz, dintr-o varietate largă de domenii de activitate, astfel încât să putem asigura SEO pentru orice fel de site sau magazin online.

 • OPTIMIZARE SEO

  OPTIMIZARE SEO

  Cel mai important serviciu SEO. Complet și complex se ocupă de tot ce înseamnă optimizarea unui site web ori a unui magazin online pentru a ajunge pe prima pagină în cadrul motoarelor de căutare conform unor cuvinte cheie stabilite.

  Optimizarea SEO este unul dintre cei mai importanți pași din marketingul online, contribuind substanțial atât la a face cunoscută o pagină web cât și la aduce profit pentru compania ta.

  BENEFICIAZĂ
 • AUDIT SEO

  AUDIT SEO

  Este un proces SEO elaborat în urma căruia aflăm punctele slabe ale unui site sau magazin online. Interpretarea rezultatelor de către un specialist SEO vă indica ce strategii ar trebui abordate și implementate pentru a obține un SEO performant.

  Auditul SEO face o radiografie clară a unei pagini web din punct de vedere SEO atât On Page cât și Off Page.

  ACCESEAZĂ