firma web design
meniu site

servicii de optimizare seo

creste profitul prin site-ul tau

Servicii SEO

Cu ajutorul carora optimizam un site web ori un magazin online pentru o pozitionarea pe prima pagina in Google, cat si alte motoare de cautare, in baza unor cuvinte cheie cu scopul de a atrage cat mai mult trafic, respectiv vizitatori / utilizatori.

Oferim servicii SEO complete plecand de la consultanta pana la optimizare “on site” cat si “off site”, dar si cu continuitate prin asigurarea unui training personalizat pentru client, astfel incat acesta sa isi asigure partea de SEO in regim propriu potrivit domeniului de activitate din care face parte.

Pretul serviciilor SEO variaza in functie de mai multi factori precum: daca site-ul este deja existent sau nu, cuvintele cheie targetate si nisa/domeniul de activitate.
Totusi, in baza unor discutii consideram ca putem obtine un echilibru corect intre cerinte si buget pentru un proiect de succes.

Bine de stiut este faptul ca serviciile SEO oferite se limiteaza la limbile romana si engleza.

OPTIMIZARE SEO

OPTIMIZARE SEO

Un proces de optimizare amanuntit, "seo on site" si "seo off site", ce are ca drept scop pozitionarea unui site ori magazin online intr-o pozitie de top in motoarele de cautare, in baza unor cuvinte cheie.

detalii
AUDIT SEO

AUDIT SEO

Se aplica doar in cazul site-urilor web si a magazinelor online deja existente. Are ca scop o analiza aprofundata a calitatii SEO pe care entitatea web o are, dar si a situatiei / pozitionarea dobandita in urma acesteia.

detalii
SEO 1 LA 1

SEO 1 LA 1

Este un serviciu SEO prin care avem oportunitatea sa il invatam direct pe client, sau pe angajatii acestuia, cum se aplice procedeul de optimizare SEO corect conform nisei sale.

detalii