EVO Studio

servicii de optimizare seo

creste profitul prin site-ul tau

Servicii SEO

Sunt cele care contribuie la imbunatatirea SEO a unui site ori magazin online. Automatizarea lor este aproape inexistenta datorita ritmului cu care regulile si standardele de optimizare se schimba. Prin urmare executia lor necesita constant interactiune umana. De altfel sunt servicii care se bazeaza intr-o parte destul de mare pe intuitia si experienta unui specialist SEO.

La EVO Studio serviciile SEO se personalizeaza si optimizeaza in functie de cerinte, nisa si buget. Incercam astfel, pe cat posibil, sa multumim fiecare client si sa-l aducem, pas cu pas, cat mai aproape de pozitiile dorite in cadrul motoarelor de cautare pe baza cuvintelor cheie furnizate.

In decursul anilor am contribuit la cresterea si succesul multor afaceri in mediul online prin intermediul serviciilor SEO oferite. Avem suficient de multe studii de caz, dintr-o varietate larga de domenii de activitate, astfel incat sa putem asigura SEO pentru orice fel de site sau magazin online.

In cadrul acestor servicii SEO nu veti regasi doar pricepere si profesionalism, cat si pasiune, ambitie si meticulozitate. Ne dorim ca fiecare serviciu SEO pe care il oferim sa aduca un plus de valoare care sa se simta intr-o perioada de timp cat mai scurta. Asa vom reusi sa ii determinam pe clienti sa inteleaga si mai bine importanta SEO si beneficiile pe care le ofera.

Ce inseamna SEO pentru noi
Search Engine Optimization, pe scurt SEO, reprezinta un segment vital din cadrul conceptului SEM – Search Engine Marketing. Un tip de marketing prin care optimizam un site special pentru motoarele de cautare precum Google sau Bing.

SEO nu este o stiinta exacta, precum matematica, ci mai mult o specialitate cu reguli si standarde in baza carora poti aplica o multitudine de abordari si strategii pentru acelasi tip de optimizare. Prin urmare necesita foarte multa experienta, dar si o intuitie puternic educata in a preveni sau prevede anumite modificari in timp, astfel incat sa faci o optimizare care sa reziste.

Pentru noi, SEO reprezinta o paleta de servicii indispensabila pentru succesul unui site sau a unui magazin online. Acestea se completeaza perfect cu partea de web design, de aceea si serviciile SEO se personalizeaza.
In viziunea noastra SEO reprezinta “combustibilul” cu care un site ori magazin online se propulseaza pe prima pagina in Google pentru a ramane acolo. Pentru ca din acel punct, lupta pentru fiecare loc cat mai aproape de prima pozitie devine din ce in ce mai importanta.
SEO face ca o pagina web sa devina populara si usor de gasit in baza unor cuvinte cheie prestabilite. Cu cat mai multa lume intra pe site, cu atat numarul de comenzi si vanzari poate creste. Prin urmare SEO genereaza profit pentru afacerea ta in mediul online. Motiv pentru care se merita sa investesti constant in servicii SEO.

Aplicabilitate SEO
Cand vine vorba de SEO si unde pot fi aplicate aceste servicii, trebuie stiut ca ele sunt compatibile cu aproape orice fel de prezenta online. Iar aici facem referire la un landing page, un blog, un site web sau magazin online, o pagina de Facebook ori un canal de Youtube si/sau clipurile acestuia.

Intrucat SEO nu se refera doar la Google, ori la motoarele de cautare generice, serviciile acestea pot fi aplicate si produselor sau informatiilor dintr-un portal, astfel incat ele sa iasa in fata mai bine decat competitorii lor. Spre exemplu produselor din cadrul unui marketplace precum Amazon ori eMag. Poate fi util si profilelor din cadrul unui site precum Patreon.

SEO are un spectru larg de aplicabilitate in forme diverse cu modalitati de abordare si strategii variate.

Necesitatea de servicii SEO se poate regasi in cadrul oricarei entitati prezente pe Internet. Cu atat mai mult acolo unde existe concurenta, iar pentru a creste numarul de vizite ori de utilizatori sau cel al vanzarilor este nevoie de o astfel de optimizare.

In concluzie
SEO este o forma de marketing inteligenta, non-invaziva, care se focuseaza strict pe cresterea in timp a popularitatii unui site. Comparativ cu alte forme de marketing, SEO creaza o forma de notorietate solida si stabila, care intretinuta periodic, este greu de depasit ori de pierdut.

Apeland la servicii SEO afacerea ta devine vizibila pe Internet. Iar acest lucru atrage, intr-o forma sau alta, vanzari. Lucru pe care orice companie il are mereu in target si fara de care nu ar putea trai.

Trebuie retinut faptul ca motoarele de cautare se modifica mereu, prin urmare nu este suficient sa apelezi o singura data la astfel de servicii. SEO trebuie intretinut periodic pentru care site-ul tau sa isi pastreze pozitia in Google sau orice alt motor de cautare targetezi.

Un SEO profesional poate si trebuie sa contribuie simtitor la cresterea profitului. Iar la EVO Studio oferim astfel de servicii SEO, motiv pentru care le-am strucurat si compresat intr-un numar restrans pentru ca tu sa beneficiezi de calitate.

Preturi SEO
Asa cum toate celelalte servicii ale noastre se personalizeaza si configureaza in functie de cerintele clientului, la fel se intampla si cu serviciile SEO.
Astfel, preturile acestora variaza in functie de serviciul dorit si marimea fiecarui proiect in parte.

OPTIMIZARE SEO

OPTIMIZARE SEO

Cel mai important serviciu SEO. Complet si complex se ocupa de tot ce inseamna optimizarea unui site web ori a unui magazin online pentru a ajunge pe prima pagina in cadrul motoarelor de cautare conform unor cuvinte cheie stabilite.
Optimizarea SEO este unul dintre cei mai importanti pasi din marketingul online, contribuind substantial atat la a face cunoscuta o pagina web cat si la aduce profit pentru compania ta.

detalii
AUDIT SEO

AUDIT SEO

Este un proces SEO elaborat in urma caruia aflam punctele slabe ale unui site sau magazin online. Interpretarea rezultatelor de catre un specialist SEO va indica ce strategii ar trebui abordate si implementate pentru a obtine un SEO performant.
Auditul SEO face o radiografie clara a unei pagini web din punct de vedere SEO atat On Page cat si Off Page.

detalii
SEO 1 LA 1

SEO 1 LA 1

Un program de training B2B prin care asiguram cursuri SEO companiei tale.
Mai exact, vom invata SEO pe toti angajatii tai din departamentul de online, pe cei care se ocupa de partea de marketing, promovare si mentenanta site. Cursurile SEO vor fi conform domeniilor de activitate din care faci parte si focusate pe acestea, astfel incat transmitarea cunostintelor sa se faca usor, iar asimilarea lor sa fie intr-un timp scurt.

detalii