firma web design
descopera meniu

Creare site web

Un serviciu complet ce include toti pasii pentru realizarea unui site web. De la consultanta la structura si proiect tehnic, continuand cu conceperea design-ului si pana la implementarea acestuia intr-un site functional.
Ca vorbim de o simpla pagina web, precum un landing page, ori de un site de prezentare pe WordPress sau unul complex conceput o pe platforma conceputa de la zero, serviciul de creare site web se potriveste perfect pentru oricare dintre aceste cazuri.

Tehnologiile folosite in procesul de realizare site web sunt conforme cu standardele web actuale. Design-ul fiecarui site web fiind responsive si intuitiv, structurat in asa maniera incat sa “vanda”. Pentru ca da, consideram ca nu doar magazinele online vand ci si site-urile web.
Astfel, incercam ca fiecare site web creat sa genereze clientului si ROI(return of investment) – mai exact recuperarea investitiei facute in site.

Pretul pentru realizarea unui site web nu este unul fix. El variaza foarte mult in functie de cerintele clientului, tipul de site dorit si complexitatea acestuia.
Daca sunteti interesat de serviciul de creare site web, va invitam sa cereti o oferta pentru estimarea costurilor aferente proiectului dumneavoastra.

Cere oferta

Pentru a cere o oferta personalizata pentru acest tip de serviciu, va rugam sa completati formularul de mai jos.
Campurile marcate cu asterix * sunt obligatorii.