firma web design
descopera meniu

Creare site

Un serviciu complet ce include toti pasii pentru procesul de creare site. De la consultanta la structura si proiect tehnic, continuand cu conceperea design-ului si pana la implementarea acestuia intr-un site web functional.
Ca vorbim de o simpla pagina web, precum un landing page, ori de un site de prezentare sau unul complex, serviciul de creare site se potriveste perfect pentru oricare dintre aceste cazuri.

Tehnologiile folosite in procesul de creare site sunt conforme cu standardele web actuale. Design-ul fiecarui site web fiind responsive si intuitiv, structurat in asa maniera incat sa “vanda”. Pentru ca da, consideram ca nu doar un magazin online vinde ci si un site web.
Astfel, incercam ca fiecare site pe care il facem sa genereze clientului si ROI(return of investment) – mai exact recuperarea investitiei facute in realizarea acestuia intr-un timp relativ scurt.

Pretul pentru creare site web nu este unul fix. El variaza foarte mult in functie de cerinte, tipul de site dorit si complexitate.
Daca sunteti interesat de serviciul de creare site, va invitam sa cereti o oferta pentru estimarea costurilor aferente proiectului dumneavoastra.

Cere oferta

Pentru a cere o oferta personalizata pentru acest tip de serviciu, va rugam sa completati formularul de mai jos.
Campurile marcate cu asterix * sunt obligatorii.