firma web design
descopera meniu

Creare magazin online

Serviciu de realizare magazin online pe platforma e-commerce de tip “open source” sau “proprietara”(conceputa de la zero).
Pornind de la consultanta, structura, proiect tehnic si pana la design si implementarea design-ului intr-o platforma de comert online, toate acestea le aveti la dispozitie in cadrul serviciului de creare magazin online.

In functie de buget, modul de abordare a vanzarilor online, produse si nisa ori nise, va propunem solutia cea mai potrivita pentru magazinul online dorit. Totodata, mentionam faptul avem cunostintele necesare pentru a concepe si o platforma de e-commerce de la zero, in cazul in care sunteti interesat de asa ceva.

Putem realiza atat un magazin online mic, de pana in 10 produse, cat si unul care sa aibe sute sau mii de produse. De asemenea va putem ajuta la a importul / adaugarea produselor in cadrul magazinului, cat si optimizarea SEO.

Costurile de realizare magazin online variaza in functie de cerite, nisa si complexitate. In cazul in care sunteti interesat de serviciul de creare magazin online, va invitam sa completati formularul de cerere oferta.

Cere oferta

Pentru a cere o oferta personalizata pentru acest tip de serviciu, va rugam sa completati formularul de mai jos.
Campurile marcate cu asterix * sunt obligatorii.