EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

EVO STUDIO

SUNTEM O COMPANIE DIGITALĂ MULTIDISCIPLINARĂ

De-a lungul timpului ne-am specializat pe mai multe domenii: Branding, Marketing online, Web Design & Development, E-Commerce, Aplicații Web & Mobile, Dezvoltarea de servicii și produse tip SAAS.

În plus am dezvoltat o rețea de parteneri împreună cu care acoperim nevoile esențiale ale fiecărui antreprenor în dezvoltarea afacerii sale.

Altfel spus suntem o agenție care oferim servicii complete și integrate, toate acestea fiind susținute de mai multe echipe de oameni experimententati, plus o gama de servicii complementare precum creare de conținut și servicii de mentenanță.

CUM LUCRĂM

CUM LUCRĂM

Ca agenție acordăm multă atenție și interes fiecărui proiect în parte, iar majoritatea proiectelor noastre trebuie să respecte câțiva pasi.

Întăi încercăm să iți cunoaștem afacerea, să aflăm cine ești, ce faci și ce iți dorești.
Apoi, în baza informațiilor culese, folosim un algoritm de analiză cu ajutorul căruia putem să iți oferim soluțiile corecte la ceea ce cauți.
Dintre acestea vei alege soluția care ți se potrivește cel mai bine. Te sfătuim și te încurajăm, totodată, să o alegi pe cea care duce către rezultate bune, fară a face rabat la
calitate.
Chiar dacă bugetul nu permite prea multe, îl putem optimiza suficient astfel încât să obținem o soluție care să duca spre un ROI(return of investment) într-un timp cât mai scurt.
De exemplu, să recuperezi investiția făcută în realizarea unui site web sau magazin online și acesta să devină profitabil.

După ce ai ales soluția ideală, ne apucăm de treabă.
Realizăm un contract în care se va regăsi o fișă tehnică, astfel încât să avem o hartă a proiectului. În baza acestuia noi cunoaștem ce trebuie să facem și tu știi ce vei primi la sfârșit.

LA CE NE PRICEPEM

LA CE NE PRICEPEM

Abordăm cu mult tact și profesionalism fiecare proiect în parte indiferent de natura lui. Serviciile pe care le oferim au ca țintă construcția de soluții personalizate care să reprezinte afacerea, să o expună cât mai corect pentru a își atinge vânzările dorite către clienții potriviți.

Oferim consultanță de specialitate și explicăm, pe înțelesul fiecăruia, tot ce implică un proiect. Știm să lucrăm cu orice tip companie, indiferent de mărime și de domeniul de activitate, începând de la start-up-uri până la cele deja dezvoltate și aflate în plină expansiune.

MISIUNE

MISIUNE

Dezvoltăm un concept de lucru axat pe satisfacția clientului. Fiecare proiect este tratat cu atenția cuvenită întrucât acesta reprezintă munca noastră.

Considerăm că unul dintre atuurile noastre este consultanța. Abilitatea de a asculta, a pune întrebări și interpreta răspunsuri pentru a le transforma ulterior în proiecte care aduc rezultate clienților noștri.

Înțelegem clienții care sunt la început de drum și au teamă de a investi într-un site ori nu sunt pregătiți să aibe o prezență online. Pe aceștia îi motivăm și le explicăm avantajele și eventualele dezavantaje care pot apărea la un moment. Antreprenorii aflați în plină dezvoltare și expansiune vor regăsi la EVO Studio tot pachetul de soluții necesar să își atingă fiecare scop.

Întrucât ne dorim colaborări pe termen lung, la EVO Studio fiecare soluție pe care o oferim clienților este una personalizată și optimizată pe ceea ce fiecare are nevoie. Astfel am reușit că până în prezent să realizăm peste 200 de proiecte.

VIZIUNE

VIZIUNE

Suntem adepți ai evoluției și considerăm că orice formă creată trebuie să se dezvolte, să evolueze continuu pentru a exista.

Am început lucrând în domeniul web design și am înțeles pe urmă importanța SEO, că astăzi să oferim servicii complete de marketing online și branding. Acum suntem în era mobilă și a Internet of Things. Constant, facem eforturi susținute pentru a ține pas cu tehnologia și cu evoluția Internetului. Doar așa iți putem oferi serviciile de care ai nevoie.

Acumularea experienței, evoluția serviciilor și a calității acestora sunt criterii esențiale în cadrul agenției noastre.

VALORI

Putem spune că acestea se regăsesc cu ușurință în cadrul proiectelor realizate.

Suntem caracterizați prin durabilitate. Existăm din 2007 ca și concept și 2013 ca entitate juridică. Iar clienții noștri au site-uri realizate de noi de peste 10 ani și care funcționează și astăzi fară probleme și își îndeplinesc cu succes misiunea pentru care au fost create.

Firește, durabilitatea este susținută de calitatea serviciilor pe care le oferim. Iar acest nivel de calitate nu ar fi existant daca nu aveam pasiune pentru ceea ce facem și dorință de a evolua.

CONTACTEAZĂ-NE!