EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA

EXPUNERE ÎNTR-UN MOD ORGANIZAT ȘI COERENT

Al brandului, activității, produselor și serviciilor pe care compania ta le are și le oferă. Și da, o astfel de expunere este esențială pentru a iți crea vizibilitate.

PREZENȚA AFACERII TALE ÎN SOCIAL MEDIA

PREZENȚA AFACERII TALE ÎN SOCIAL MEDIA

În funcție de profilul companiei și al clientului căruia să adresează, vom alege platformele de socializare și modul de prezentare.

Practic, vom crea o pagină de brand/companie pe rețelele de socializare alese și la care îi vom face setup-ul inițial de la care, ulterior, vei putea să duci mai departe comunicarea și promovarea serviciilor și produselor.

Acest setup include cele expuse mai jos.

 • 1. CREAREA PAGINII

  1. CREAREA PAGINII

  Identificarea disponibilității denumirii reprezentative, completarea informațiilor necesare profilului precum descriere, datele de contact, etc.

 • 2. IDENTITATEA VIZUALĂ

  2. IDENTITATEA VIZUALĂ

  Crearea de imagini pentru profil și coperta paginii, conform cu brandul companiei, cât și conceperea primului articol pe pagină.

 • 3. VALIDARE

  3. VALIDARE

  Oferim suportul ulterior pentru verificarea și validarea paginii de către platforma de socializare pe care am creat-o.

 • 4. MENTENANȚĂ

  4. MENTENANȚĂ

  Conform cerințelor, vom crea periodic anumite tipuri de conținut(texte, poze, video) ce vor alcătui articole, pe care le vom publica în cadrul paginilor create, cu scop de comunicare și promovare.

DOREȘTI ACEST SERVICIU?

Oferim acest tip de serviciu atât separat, ca atare, cât și în cadrul proiectelor mai mari care implică mai multe servicii și soluții EVO Studio.

Dacă dorești să afli mai multe, te invităm să ne contactezi.

SOLICITĂ

CREARE ȘI MENTENANȚĂ PREZENȚĂ SOCIAL MEDIA

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.