EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

ADVERTORIALE

ADVERTORIALE

SCRIEM DESPRE AFACEREA TA

O altă modalitate de promovare pe internet sunt articolele scrise și publicate contra-cost. Mai mult decât atât, acestea pot avea și un impact SEO și de comunicare foarte bun.

RECLAMĂ SUB FORMA DE ARTICOL

RECLAMĂ SUB FORMA DE ARTICOL

Reprezintă o abordare extrem de versatilă întrucât un advertorial bine scris poate acoperi mai multe ținte pe care o companie le are în vizor: comunicare, vizibilitate și promovare.

 • 1. SETAREA OBIECTIVELOR

  1. SETAREA OBIECTIVELOR

  În baza unei discuții consultative vom identifica ce anume dorești să obții, pentru afacerea ta, cu un advertorial.

 • 2. COLECTAREA INFORMAȚIILOR NECESARE

  2. COLECTAREA INFORMAȚIILOR NECESARE

  Pe urmă vom colecta informațiile necesare despre afacerea ta, produsele, serviciile ori evenimentele pe care dorești să le faci cunoscute.

 • 3. ALEGEREA CANALELOR DE DISTRIBUȚIE

  3. ALEGEREA CANALELOR DE DISTRIBUȚIE

  Opțional, în cazul în care nu ai deja canalele de distribuite contractate, pe baza celor de mai sus și a bugetului disponibil le vom putea identifica împreună.

 • 4. CONCEPEREA ARTICOLELOR

  4. CONCEPEREA ARTICOLELOR

  După ce bifăm punctele de mai sus, intrăm în procesul de creație la finalul căruia iți vom livra advertorialul dorit într-un format pe care îl vom stabili în cadrul contractului.

AI NEVOIE DE ADVERTORIALE?

Oferim acest tip de serviciu atât separat, ca atare, cât și în cadrul proiectelor mai mari care implică mai multe servicii și soluții EVO Studio.

Dacă dorești să afli mai multe, te invităm să ne contactezi.

SOLICITĂ SERVICIU

SOLICITĂ ADVERTORIAL

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.