EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

APLICAȚII WEB / CLOUD

APLICAȚII WEB / CLOUD

LE CONSTRUIM DE LA ZERO CONFORM NEVOILOR TALE

Poate fi o aplicație pentru digitalizarea afacerii precum CRM sau ERP ori o platformă de programări sau licitații. Orice idee de business online pe care o ai o putem transforma într-o aplicație web sau cloud.

DEZVOLTARE APLICAȚII WEB / CLOUD

DEZVOLTARE APLICAȚII WEB / CLOUD

Întrucât astfel de aplicații sunt elaborioase și trebuie avut în vedere multe aspecte atunci când le construim, întotdeauna vom urma o abordare etapizată care ne va oferi multă claritate și control asupra procesului.

 • 1. CONSULTANȚĂ

  1. CONSULTANȚĂ

  Într-un prim pas ne vei prezenta ideea pe care o vom discuta și dezbate amănunțit, dar concis, pe marginea punctelor de maxim interes. Astfel încât să înțelegem ceea ce iți dorești și ceea ce am avea de făcut.

  După caz vom îmbunătăți ideea și o vom optimiza astfel încât să se adjusteze mai bine pe profilul unui proiect de succes cât și a bugetului disponibil.

 • 2. PROIECT TEHNIC

  2. PROIECT TEHNIC

  Ulterior consultanței, îl vom concepe pe baza informațiilor obținute.

  Un proiect tehnic aduce foarte multă claritate asupra proiectului. Vom cunoaște cu exactitate cât durează și cât costă, iar la sfârșit beneficiarul știe ce va obține. Va putea urmări proiectul și să evalueze ceea ce primește în baza acestuia.

 • 3. DEZVOLTARE

  3. DEZVOLTARE

  Vom construi aplicația dorită exact așa cum am stabilit în cadrul documentației tehnice. La rândul ei și dezvoltarea va fi etapizată astfel încât să nu fie nevoie să aștepți finalul proiectului pentru a vedea ceva.

 • 4. TESTARE

  4. TESTARE

  Etapizând dezvoltarea, vom realiza testări pentru fiecare etapă în parte. Ne asigurăm astfel că la sfârșit produsul este lipsit de probleme și este conform proiectului tehnic.

 • 5. PREDARE

  5. PREDARE

  Când proiectul este finalizat îl vom instala pe serverul tău. Apoi atât tu cât și colegii tăi veți primi un training despre cum să îl utilizați corect.

  De asemenea, vei primi și o copie digitală a proiectului imprimată pe suport fizic, precum un stick usb.

COTAȚIE PREȚ APLICAȚIE WEB SAU CLOUD

Pentru a cere o ofertă de preț personalizată în ce privește acest serviciu, te rugăm să ne trimiți o solicitare.

SOLICITĂ

SOLICITĂ APLICATE WEB/CLOUD

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.