EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

CREARE LANDING PAGE

CREARE LANDING PAGE

SCURT, LA OBIECT ȘI DE EFECT

Un lading page este acel tip de pagină web, din cadrul unui site ori magazin online, ce are rolul de a promova într-un mod explicit un serviciu, produs sau o ofertă. De asemenea, un site web sau un magazin online poate fi făcut dintr-un singur landing page.

REALIZARE LANDING PAGE

REALIZARE LANDING PAGE

Un landing page poate beneficia de optimizare SEO și este folosit, cu precădere, în cadrul campaniilor de promovare online(precum cele de tip PPC - Pay Per Click), că și pagină de destinație, "aterizare". De unde și numele de "landing page".

Serviciul de creare landing page se adresează oricărei industrii și poate fi aplicat indiferent că există sau nu un site.
În cazul în care avem așa ceva, atunci când creăm o astfel de pagină web putem să ținem cont de design și structura existentă ori nu. Cu alte cuvinte putem crea un landing page cu un design total diferit de site-ul principal și independent de structura acestuia.

Bine de reținut este și faptul că procesul de creare landing page poate fi limitat ori condiționat de către platforma pe care este construit siteul în cadrul căruia se dorește o eventuală integrare. Chiar și așa, tehnologic putem "ocoli" platforma astfel încât să depășim orice limitare pentru a obține un lading page cum iți dorești.

Structura unei astfel de pagini web ține strict de ceea ce transmiți ori vrei să promovezi. Cert este că aceasta trebuie să se încheie cu un "call to action". Iar aici vorbim fie de o comandă, ori de un număr de telefon sau de un formular web. În caz contrar, își va pierde utilitatea și va fi o simplă pagină de prezentare și nu una de promovare care vinde.

Atunci când asigurăm creare landing page avem în vedere atât cerințele pe care le ai cât și standardele web în vigoare. Le îmbinăm într-o manieră în care rezultatul obținut să fie unul performant și care să aducă rezultatele scontate.

COTAȚIE PREȚ LANDING PAGE

Pentru a cere o ofertă de preț personalizată în ce privește serviciul de realizare landing page, te rugăm să ne trimiți o solicitare.

SOLICITĂ

SOLICITĂ LANDING PAGE

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos și vom reveni la tine, imediat ce timpul ne permite, cu informațiile necesare pentru abordarea și contractarea acestui serviciu.