EVO Studio - identitate, promovare și digitalizare EVO STUDIO EVOLUTION NEXT

SERVICIIX

Concepute și structurate special pentru a acoperi toate necesitățile oricărei companii pentru creare identitate, promovare și digitalizare.

PRODUSEX

EVOSISTEMX

COMPANIEX

Suntem o agenție digitală multidisciplinară de tip "One stop shop"

PROJECT MANAGEMENT

PROJECT MANAGEMENT

GESTIONĂM FIECARE PROIECT ÎN INTERESUL TĂU

Una dintre cele mai importante și prețioase resurse este "timpul". De aceea este important să o alocăm acolo unde aducem valoare adăugată.

În baza unor parametri foarte clar și bine definiți, vom avea grija ca proiectul să se dezvolte în direcția pe care o dorești, iar tu să iți construiești afacerea mai departe fară să iți consumăm inutil din timpul tău.

GESTIONAREA PROIECTULUI

GESTIONAREA PROIECTULUI

Este un proces tip serviciu pe care îl oferim în cadrul proiectelor complete de branding, marketing, web design & development, creare aplicații și care pot include, în cadrul lor, și alte servicii punctuale dintre cele pe care le oferim direct sau prin parteneri.

Scopul acestui proces este de a preîntâmpină beneficiarul proiectului în cazul în care acesta nu știe exact ce își dorește, cum ar trebui să fie sau nu are timp să monitorizeze întreaga dezvoltare și implementare.

 • 1. SCOPUL

  1. SCOPUL

  Ce dorim să obținem în urma acestui proiect definește serviciile de care avem nevoie.

 • 2. PROIECTUL

  2. PROIECTUL

  Alegerea serviciilor vor defini proiectul. Respectiv vom scrie proiectul tehnic ce include, cum se face, etapele, durata, costurile și ce vom avea la final.

  Practic este harta întregului proiect și schiță a ceea ce iți dorești să obții conform cu scopul declarat.

 • 3. DEZVOLTARE ȘI IMPLEMENTARE

  3. DEZVOLTARE ȘI IMPLEMENTARE

  În acest proces urmărim cu atenție tot ce este descris în proiect și care deservește scopul. Dezvoltăm și implementăm fiecare etapă conform cu specificațiile ei.

 • 4. MONITORIZARE

  4. MONITORIZARE

  Urmărim întreaga evoluție a proiectului și notificăm beneficiarul despre fiecare etapă dezvoltată și implementată. Astfel acesta se află în controlul proiectului fară să aloce foarte mult timp pentru asta.

 • 5. PREDARE

  5. PREDARE

  La finalul proiectului facem un rezumat al întregului drum parcurs, concludem îndeplinirea tuturor etapelor și punctelor aferente și face procesul de predare - primire către beneficiar.

DOREȘTI SĂ IȚI GESTIONĂM PROIECTUL ?

Acest tip de serviciu nu se oferă ca atare ci este exclusiv parte, la cerere, în cadrul proiectelor extinse ce includ servicii precum: branding, web design & development, crearea de aplicații, marketing online, digitalizarea companiei.

Pentru mai multe detalii despre astfel de proiecte, te invităm să ne contactezi.

CONTACT

SOLICITĂ PROIECT

X

Te invităm să completezi formularul de mai jos pentru a ne oferi câteva detalii concise asupra tipului de proiect pe care ai dori să îl realizăm împreună.