EVO Studio

punem pasiune in web design

ce scoate in evidenta fiecare site creat

Servicii web design

Am putea enumera foarte simplu si usor serviciile de design web pe care le oferim: consultanta web, creare site, realizare magazin online si concepere pagini web.
Dar, intrucat acestea reprezinta unul dintre pilonii principali ai agentiei noastre, ne dorim sa ti le prezentam intr-o maniera particulara.
Credem ca este util sa evidentiem fiecare aspect cosiderat esential din spectrul acestor servicii pentru o cat mai buna clarificare.
Astfel, speram sa intelegi cat de mult conteaza pentru noi, cum te-ar putea ajuta si nivelul de calitate pe care il oferim atunci cand facem web design.

Ce inseamna web design pentru noi
O curiozitate transformata in hobby, devenita apoi meserie de care suntem pasionati.
Treptat, odata cu evolutia tehnologiei, s-a transformat intr-un stil de viata pe care il influentam cu fiecare site creat sau magazin online realizat.

Cu orice pagina web pe care o concepem incercam sa perfectionam modul prin care un utilizator percepe informatia transmisa. Dar incercam sa prevedem si actiunile pe care acesta vrea sa le inteprinda imediat dupa. Pentru asta cream modalitati performante de “call to action” care ofera utilizatorilor posibilitatea de a interactiona cu ceea ce vad.

Asta reprezinta web design pentru noi. Si sa aducem satisfactie prin ceea ce facem.

Istorie web design
Ca scurt istoric, designul web a aparut cam in acelasi timp cu Internetul. Nu chiar odata cu el ci undeva spre sfarsitul anilor ’80. Atunci avea menirea de a concepe un site web intr-o forma bruta pentru a face posibila afisarea unui minim de informatii, in special text.
Ulterior a devenit un trend si apoi s-a transformat intr-o adevarata industrie care construieste zilnic mii de site-uri si magazine online la nivel mondial.

In ce ne priveste, acumulam experienta in domeniul web design de la inceputul anilor 2000. De atunci si pana in prezent continuu invatam si asimilam lucruri noi, utilizam tehnologii performante si moderne prin intermediul carora putem asigura realizarea oricarui tip de proiect web.

Web design profesional
Oferim clientilor nostri servicii web design & web development complete si complexe menite sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte.
Fiecare design conceput si fiecare line de cod scrisa sunt conforme atat cu specificatiile proiectului cat si cu standardele web curente.
Echipa noastra de web designeri imbina cu multa atentie si pricepere designul cu programarea pentru a obtine o pagina web de calitate.

Prin aceste servicii de design web putem asigura atat crearea unui landing webpage, realizarea unui site sau a unui magazin online, cat si conceperea de aplicatii web avansate.
Si pentru ca produsele realizate sa aibe succesul garantat, oferim consultanta in web design pentru firmele care au nevoie de ghidare in proiectele lor.

Serviciile noastre de design si web development le oferim tuturor companiilor indiferent de marimea lor sau domeniul in care activeaza.
Tinta noastra este sa ajutam cat mai multe companii de a isi crea o prezenta online reusita, iar ulterior sa legam colaborari de web design de lunga durata.
Suntem interesati in a crea parteneriate in locul unor vanzari rapide, intrucat doar asa putem sa mentinem standardele de calitate ale muncii noastre.

Preturi web design
Fireste ca atunci cand se doreste realizarea unui proiect de design web este nevoie si de un buget pe masura. Si din pacate pretul este un criteriu definitoriu in cadrul unei colaborari. De multe ori am intalnit clienti care doreau servicii de web design si au inceput prin a se interesa cat costa inainte de a preciza ceea ce doresc. De altfel o modalitate de prospectare incorecta.

In urma experientei acumulate, nu factorul “pret web design” trebuie sa primeze ci optimizarea cerintelor din cadrul proiectului in baza bugetului de care un client dispune.
Altfel spus, negocierea pretului trebuie facuta in functie de cum putem adapta cerintele pe care le ai, in asa fel incat sa obtinem un proiect viabil pentru toate partile implicate.

Lucrul acesta ne ajuta sa putem oferi calitate indiferent de marimea bugetului.
Mai precis, pentru a nu face rabat la calitate preferam sa optimizam complexitatea unui proiect de web design astfel incat sa il putem realiza in cadrul unui buget prietenos cu buzunarul clientului.

De la un proiect la altul, diferenta de pret este justificata de gradul de complexitate, aportul de munca si responsabilitatile pe care le avem in cadrul acestuia.

Tehnologie web design
In cadrul serviciilor de web development si design web utilizam tehnologii moderne si stabile, cat si limbaje de programare utilizate la scara larga. Asta deoarece ne dorim ca in urma colaborarii cu noi sa obtineti un produs final pe care sa il folositi pentru o perioada cat mai lunga de timp.

De la o simpla pagina web pana la site-uri mari, portaluri web si magazine online, toate le concepem in conformitate cu standardele web actuale pentru a fi accesibile de pe orice dispozitiv.
Pentru asta, periodic adaptam modul de lucru cu noutati din limbaje precum HTML, CSS, JQUERY, PHP, VUEJS, React Native, Python si altele. Actualizam propriile platforme dezvoltate, cat si cele open source ca WordPress, WooCommerce, Magento, OpenCart sau PrestaShop. Dintre framework-uri web utilizam Laravel, CodeIgniter si Ruby on Rails.

Mentalitatea si stilul de concepere design le adjustam in functie de noile trenduri, respectand totodata tiparul de nisa al fiecarui proiect. Designul este si va ramane un element esential si de aceea nu trebuie neglijat. El stabileste tot ce inseamna UI si UX. Mai exact, cum ar trebui sa fie interfata unui site si experienta pe care aceasta o creaza in timpul utilizarii.

Facem web design profesional. Verificam si testam fiecare pagina din site pentru a fi siguri ca se vede perfect pe orice tip de smartphone, tableta, laptop sau desktop.
In plus, orice site creat il putem integra cu un software pe care il folosesti zilnic, precum CRM sau ERP.

In concluzie
Serviciile de web design pe care le oferim sunt caracterizate de meticulozitate, atentie pentru detalii si respect fata de client, munca noastra si utilizatorii care o folosesc.

Tinem foarte mult la toate acestea deoarece ne dorim sa oferim web design de calitate la preturi corecte. Astfel vom reusi sa realizam proiecte care sa dainuiasca in timp si in care sa se reflecte pasiunea si priceperea pe care o avem.
Si prin asta, aspiratia noastra de a face functionala si profitabila prezenta online a fiecarei companii care lucreaza cu noi.

Acesta este tipologia de servicii design web pe care il avem la EVO Studio. Iar daca ai ajuns pana in acest punct, cu siguranta ti-am captat atentia cat si interesul de a lucra impreuna.

In cazul in care doresti sa ne intalnim pentru a discuta despre proiectul de web design pe care vrei sa il realizam, o putem face cu drag in oricare dintre orasele: Focsani, Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj-Napoca.

CREARE SITE WEB

CREARE SITE WEB

Responsive, modern, usort de utilizat, un website creat de noi va scoate in evidenta tot ce clientii au nevoie sa afle despre firma ta, serviciile si produsele pe care aceasta le ofera.

Un site de prezentare profesional vinde povestea pe care o ai creand in jurul sau o adevarata experienta.
Din acest motiv nu este recomandat sa stai ascuns sub un site ce are o structura intortocheata, greu accesibila in navigare. Un web designer priceput poate realiza un site web care aduce profit proprietarului, cu un design reprezentativ pentru respectiva afacere si o interfata prietenoasa pentru utilizatori. Astfel, un proiect de creare site asigura convertirea unui utilizator in client.

Aceasta este misiunea pe care firma de web design EVO Studio o are atunci cand construieste pagini web.

REALIZEAZA UN SITE
CREARE MAGAZIN ONLINE

CREARE MAGAZIN ONLINE

Comertul online este o industrie de miliarde de euro anual din care toti vor sa serveasca o felie cat mai mare. Comparativ cu modul de vanzare clasic, cel offline, ecommerce este un mod agreabil si modern de a iti face cumparaturile.

In cadrul serviciilor de web design pe care le oferim, se regaseste si cel de realizare magazin online.
Prin intermediul acestuia reusim sa construim magazine cu vizibilitate pe Internet, usor de folosit si structurate intr-un mod intuitiv pentru a evidentia cat mai bine produsele si ofertele pe care le are. In plus, cosul de cumparaturi este gandit sa fie mereu la indemana.

Serviciul de creare magazin online are menirea de a aduce bucuria shopping-ului tuturor clientilor, oriunde s-ar afla acestia.

CONCEPE UN MAGAZIN