firma web design
meniu site

punem pasiune in web design

ce scoate in evidenta fiecare site creat

Servicii web design

O curiozitate transformata in hobby si apoi intr-o meserie de care suntem pasionati. Asta reprezinta web design pentru noi.

Ca scurt istoric, designul web a aparut cam in acelasi timp cu Internetul, undeva spre sfarsitul anilor ’80, si avea menirea de a concepe un site web intr-o forma bruta.
Ulterior a devenit un trend si apoi s-a transformat intr-o adevarata industrie care construieste zilnic mii de site-uri si magazine online la nivel mondial.

Acumulam experienta in domeniul web design de la inceputul anilor 2000. De atunci si pana in prezent continuu invatam si asimilam lucruri noi si utilizam tehnologii performante si moderne prin intermediul carora putem asigura realizarea oricarui tip de proiect web.

Astfel oferim clientilor nostri servicii web design & web development complete si complexe menite sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte.
Prin acestea putem asigura atat simpla concepere a unei pagini web, crearea unui magazin online, cat si realizarea de site-uri si aplicatii web avansate. In plus oferim consultanta in web design pentru firmele care doresc sa isi creeze propria prezenta online in regim propriu.

Serviciile noastre de design si web development le oferim tuturor companiilor indiferent de marimea lor sau domeniul in care activeaza.
Lucrul acesta ne determina sa oferim calitate indiferent de buget.
Diferenta de pret fiind justificata de gradul de complexitate, aportul de munca adus si responsabilitatile pe care le avem in cadrul unui proiect web.

In componenta serviciilor de web development si design web utilizam tehnologii moderne si stabile, cat si limbaje de programare performante. Asta deoarece ne dorim ca in urma colaborarii cu noi sa obtineti un produs final pe care sa il utilizati pe o perioada cat mai lunga de timp.

Toate acestea le facem pentru ca ne dorim sa oferim un web design profesional la preturi corecte in care sa se reflecte munca si priceperea noastra. Si prin aceasta, aspiratia noastra de a face functionala si profitabila prezenta online a fiecarei companii care lucreaza cu noi.

CREARE SITE WEB

CREARE SITE WEB

Responsive, modern, usor de utilizat, site-ul web pe care il cream va scoate in evidenta tot ce clientii vor sa afle despre firma ta, serviciile si produsele oferite. Nu sta ascuns sub un site ce are o structura intortocheata si greu de accesat. Beneficiaza de un site care te reprezinta, dar mai ales care iti genereaza profit.

REALIZEAZA UN SITE
CREARE MAGAZIN ONLINE

CREARE MAGAZIN ONLINE

Usor de folosit, structurat intr-o maniera ce scoate in evidenta produsele si ofertele atractive, cu un cos de cumparaturi mereu la indemana. Realizam magazine online intuitive care aduc bucuria shopping-ului oriunde s-ar afla clientii acestora.

CONCEPE UN MAGAZIN