EVO Studio

SEO 1 la 1

“SEO 1 LA 1” este un serviciu axat strict pe SEO in care imbinam consultanta cu partea de training. Totul structurat si axat pe domeniile tale de activitate. Ulterior, vom facem un “follow-up”.
Mai exact urmarim activitatea ta unde vei pune in practica tot ce am studiat impreuna.
Serviciul de “SEO 1 la 1” il putem personaliza si dimensiuna in functie de cerintele tale si marimea afacerii pe care o ai in online.

La ce este bun
Pentru acest lucru ar trebui sa ai idee despre ce inseamna SEO.
Search Engine Optimization, pe scurt SEO, reprezinta o componenta din Search Engine Marketing(SEM) care ajuta un site ori un magazin online sa se regaseasca in paginile cu rezultatele unei cautari, bazata pe un grup de cuvinte cheie, dintr-un motor de cautare. Prin urmare, contribuie esential la ceea ce inseamna marketing online.

Astfel, daca Internetul reprezinta o piata importanta pentru afacerea ta, ca adresabilitate, de unde iti vin clienti si comenzi, iar marketingul online conteaza foarte mult, atunci serviciul de “SEO 1 LA 1” iti va fi de folos.

Un alt avantaj este acela ca iti vei putea optimiza mai bine cheltuielile pentru promovorarea online.

Cui ne adresam
Ne adresam oricarui tip de companie din Romania, indiferent de dimensiune si domeniu de activitate, care doreste sa isi asigure in regim propriu mentenanta SEO a prezentei online.
Pentru acest lucru, compania trebuie sa aibe disponibile resurse umane dedicate pentru acest tip de activitate. Spre exemplu, un angajat ori un departament care se ocupa strict de gestionarea partii de online a afacerii. Lor le vom asigura partea de training atent structurata pe domeniul de activitate al firmei tale.

IMPLEMENTARE CURSURI “SEO 1 LA 1”

1. Consultanta si analiza
Analizam prezenta online pe care o ai si nisa in care activezi astfel incat sa avem o imagine de ansamblu a situatiei SEO prezente si cum ar trebui aceasta sa evolueze. Indentificam platforma web pe care ruleaza site-ul sau magazinul online si studiem structura si continutul acestuia.
Vom avea o discutie consultativa in care vom incerca sa intelegem doleantele pe care le ai si situatia actuala a afacerii in online asa cum o percepi tu.
De asemenea stabilim impreuna un grup focus de cuvinte cheie care sa fie cat mai reprezentativ pentru afacerea ta. In plus luam in calcul tipul de brand pe care il ai si semnalele generate de catre acesta in online.

Toate acestea le asezam intr-un training SEO personalizat si etapizat care se va intinde pe un numar de zile in functie de marimea lui si disponibilitatea de timp.

2. Predare
Intai facem cunostinta cu echipa ta de online. Prima discutie cu ei va fi despre daca si ce cunostinte SEO au, cat si ce parere au referitor la acest domeniu si cum considera ca ii va ajuta in activitatea de zi cu zi.
Acest lucru ne va determina sa stim modul in care dimensionam si focusam ceea ce urmeaza sa le explicam in cadrul cursului de SEO. Astfel optimizam si timpul alocat acestuia.

Toata aceasta predare se va baza pe discutii interactive unde imbinam teoriile si explicatiile cu partea practica si analizam posibile rezultate.
La finalul cursului vei primi un document despre modul de abordare si implementare SEO in cadrul activitatilor online desfasurate de compania ta. Astfel, echipa va putea reveni asupra lui ori de cate ori are nevoie, dar sa il si transmita mai departe viitorilor colegi.

3. Follow-up
Pentru o perioada de timp, pe care o vom stabili impreuna si corelata cu complexitatea cursului, vom urmari activitatea activitatea cursantilor si modul in care acestia implementeaza in munca de zi cu zi ce au invatat.
Le suntem aproape si le raspundem la intrebari dar le semnalam si eventuale greseli pe care le fac si le oferim solutii.

4. Rapoarte
Pe perioada follow-up-ului si ulterior acestuia vei primi o serie da rapoarte. Ele vor specifica modul in care cursul a fost predat si implementat in cadrul departamentului, cum l-a asimilat echipa, cat si fiecare membru in parte. De asemenea va fi indicat modul si nivelul in care acestia aplica ceea ce au invatat in activitatile de zi cu zi din cadrul companiei.

Cat costa
“SEO 1 LA 1”, precum si celalte servicii pe care le oferim, se personalizeaza in functie de cerintele, nevoile clientului. Prin urmare pretul unui curs SEO variaza de acestea, marimea companiei, numarul de cursanti si domeniile de activitate abordate in mediul online. De asemenea se va lua in calcul si perioada de follow-up.

Fiind un serviciu complex, care include mai multe segmente, atent optimizat si personalizat pe profilul tau, este foarte dificil sa oferim un pret de pornire pana cand nu avem niste date in baza carora sa facem o estimare de cost. Drept pentru care te invitam sa ne ceri o oferta.

Cere oferta pret

Pentru a cere o oferta de pret personalizata pentru acest tip de serviciu, va rugam sa completati formularul de mai jos.
Campurile marcate cu asterisc * sunt obligatorii.