firma web design
descopera meniu

La ce ne pricepem

Fara a prezenta in detaliu aspectele tehnice ale muncii noastre, va putem spune ca putem crea site-uri si magazine online atat pe platforme proprietare(concepute de la zero) cat si pe cele open source.
Design-ul pentru acestea va fi mereu unul special creat pentru fiecare proiect in parte. Ori putem implementa unul pe care il aveti deja. Iar daca bugetul va este stramtorat, putem face uz si de template-uri.

De asemenea, putem asigura administrarea, optimizarea si promovarea online prin campanii de marketing a fiecarui proiect realizat.

Oferim consultanta de specialitate pentru cei care au nevoie si explicam, pe intelesul fiecaruia, toate aceste “chestiuni”.

Altfel spus, realizam orice tip de site web, magazin online, proiect sau platforma web, aplicatie desktop sau mobile. Toate personalizate si adaptate la nevoile si cerintele fiecarui client in parte.

Stim sa lucram cu orice tip companie, indiferent de domeniul de activitate, incepand de la start-up-uri pana la cele deja dezvoltate si aflate in plina expansiune.

Pentru a va convinge de toate acestea, nu trebuie decat sa lucrati cu noi.
Contacti-ne!