EVO Studio

Intrebari frecvente

Cat costa un site web?
Nu practicam preturi fixe. Pentru serviciile de creare site web bugetul variaza in functie de cerinte.

 

Cat costa un magazin online?
Nu avem preturi fixe. Pretul serviciilor de creare magazin online variaza in functie de cerinte.

 

Cat costa optimizarea SEO?
Nu practicam preturi fixe. Optimizarea SEO costa in functie de parametri precum: daca site-ul exista sau nu, cuvinte cheie targetate, limba, si altele pe care le vom enunta in urma unei cereri de oferta.

 

Cat costa un audit SEO?
Nu avem preturi fixe. Un audit SEO costa in functie de complexitatea site-ului web, cat de multe pagini are si domeniul / domeniile de activitate pe care le abordeaza.

 

Cat dureaza realizarea unui site web?
Realizarea unui site web poate dura de la 1 – 2 zile pana la cateva luni. E in functie de tipul de site, cerinte, complexitate, buget si cat de aglomerati suntem in acea perioada.

 

Cat dureaza realizarea unui magazin online?
Realizarea unui magazin online poate dura de la 3 – 5 zile pana la cateva luni. Depinde de tipul de magazin, cerinte, complexitate, buget si disponibilitate de timp si resurse.

 

Cat dureaza optimizarea SEO? In cat timp voi fi pe prima pagina in Google?
Optimizarea SEO poate dura 2 zile pana la cateva saptamani sau luni(in functie de numarul de pagini de optimizat). Pentru a ajunge pe prima pagina in Google ecuatia este foarte complexa de redat, insa poate dura de la 1 la 3 luni in cazul site-urilor noi, pana la 6 – 12 luni in cazul celor deja existente. Perioada de timp este influentata in mod direct de cuvintele cheie targetate, nisa, complexitate.
Dar da, se poate ajunge pe prima pagina in Google. 🙂

 

Oferiti servicii de gazduire(hosting)?
Nu oferim astfel de servicii.

 

Vindeti domenii de internet?
Nu oferim astfel de servicii.

 

Serviciile voastre includ gazduire(hosting) si / sau domenii de internet la pachet?
Nu, serviciile noastre nu vin la pachet cu gazduire(hosting) si / sau domenii de internet. Asta deoarece consideram ca fiecare este bine sa faca ceea ce stie, ii place si poate oferi anumite garantii in acest sens.

 

Introduceti continutul site-ului / magazinului online?
Da, ne ocupam si de asa ceva. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne intrebati inainte.

 

Oferiti servicii de mentenanta?
Da. Serviciile de mentenanta oferite vizeaza strict site-urile sau magazinele online realizate de noi. Daca doriti asa ceva va rugam sa precizati.

 

Realizati sigla / logo?
Nu ne ocupam de creare identitate vizuala, dar cunoastem cateva firme care se pricep foarte bine la asta si pe care le recomandam cu caldura. Este suficient sa ne intrebati.

 

Concepeti texte? Va ocupati de traducerea lor in alte limbi?
Texte nu concepem, doar le optimizam pentru SEO. Insa va putem recomanda persoane certificate sa faca asa ceva, respectiv copywriting.

 

Externalizati servicii?
Da, momentan doar cele de vanzare ale serviciilor noastre si aici ne adresam agentiilor de publicitate sau chiar si firmelor de web design care au nevoie de un ajutor contra cost. 🙂

 

Stiati ca “optimizare SEO” e un fel de pleonasm?
Da, stim asta, insa consideram ca aceasta forma de exprimare este cea mai lesne de inteles intrucat este cea mai des utilizata.

 

Cum ma dezabonez de la newsletter-ul vostru?
Nu vedem de ce ati face asa ceva. Dar daca doriti neaparat, trebuie stiut ca in fiecare email pe care il primiti de la noi, ca urmare abonarii la newsletter, aveti optiunea de dezabonare.
Daca nu va descurcati, puteti apela pagina “dezabonare“.