firma web design
meniu site

Firma Web Design

EVO Biz Studio SRL este o firma de web design din Focsani.
Serviciile noastre se adreseaza strict companiilor din Romania, UE, SUA si Canada, care doresc sa aibe o prezenta online de calitate.

Dezvoltam un concept de lucru axat pe satisfactia clientului. Fiecare proiect este tratat cu atentia cuvenita, intrucat acesta reprezinta munca noastra.

Ca firma web design existam din anul 2013 si am adunat in cadrul colaborarilor specialisti in design, web development, marketing online, branding, e-commerce si seo. In echipa noastra avem membri care au lucrat la diverse firme de web design inca din anul 2003. Astfel, experienta lor se regaseste in serviciile si produsele EVO Studio.

Consideram ca unul dintre atuurile noastre este consultanta. Abilitatea de a asculta, a pune intrebari si interpreta raspunsuri pentru a le transforma ulterior in proiecte web care aduc rezultate clientilor nostri.
In comparatie cu alte firme de web design, la EVO Studio incercam sa nu actionam mecanic in procesul de vanzare. Prin urmare sunt rare site-urile care au fost concepute pe baza de template-uri. Iar acelea au fost facute fie la cerere clientului, fie datorita unei limitari de buget destul de mari. Chiar si asa, acestea au fost personalizate si optimizate.

Suntem o firma de web design matura, capabila sa duca la bun sfarsit orice proiect pe care il incepe.
Atat modul de lucru, serviciile oferite, dar si preturile, se pot personaliza si plia pentru fiecare tip de proiect sau client in parte. Astfel am reusit ca pana in prezent sa realizam peste 200 de proiecte, atat in regim propriu cat si in cadrul colaborarilor cu alte companii de profil.

Acumularea experientei, evolutia serviciilor si a calitatii acestora sunt criterii esentiale in cadrul agentiei noastre. Incercam constant sa oferim servicii actualizate la standardele pietei.

Fie ca esti un antreprenor aflat la inceput de drum care are nevoie de un mic site de prezentare, ori unul cu o companie in plina dezvoltare ce doreste un site complex, ca si firma web design iti stam la dispozitie.
Iar in cazul in care doresti sa ne intalnim, fata in fata, pentru a discuta despre proiectul tau, o putem face in oricare dintre orasele: Focsani, Brasov, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Bacau, Buzau.

Intrucat dorim sa fim o firma web design de incredere, serviciile oferite si proiectele realizate beneficiaza de garantie si suport pe toata perioada colaborarii. Iar pentru doritori, oferim servicii de mentenanta.

CUM LUCRAM

Ca agentie web design acordam multa atentie si interes fiecarui proiect in parte. Iar majoritatea proiectelor noastre trebuie sa respecte cativa pasi.

Intai incercam sa iti cunoastem afacerea, sa aflam cine esti, ce faci si ce iti doresti.
Apoi, in baza informatiilor culese, folosim un algoritm de analiza cu ajutorul caruia putem sa iti oferim solutiile corecte la ceea ce cauti.
Dintre acestea vei alege solutia care ti se potriveste cel mai bine. Te sfatuim si te incurajam, totodata, sa o alegi pe cea care duce catre rezultate bune, fara a face rabat la calitate.
Chiar daca bugetul nu permite prea multe, il putem optimiza suficient astfel incat sa obtinem o solutie care sa duca spre un ROI(return of investment) intr-un timp cat mai scurt.
Mai exact sa recuperezi investitia facuta in realizarea unui site web sau magazin online si acesta sa devina profitabil.

Dupa ce ai ales solutia ideala, ne apucam de treaba.
Realizam un contract si o fisa tehnica atasata, astfel incat sa avem o harta a proiectului. In baza acestuia noi cunoastem ce trebuie sa facem si tu stii ce vei primi la sfarsit.

LA CE NE PRICEPEM

Fara a prezenta in detaliu aspectele tehnice ale muncii noastre, va putem spune ca firma de web design realizam site-uri si magazine online atat pe platforme proprietare(concepute de la zero), cat si pe cele de tip "open source".
Design-ul pentru acestea va fi mereu unul special creat pentru fiecare proiect in parte. Ori putem implementa unul pe care il aveti deja. Iar daca bugetul va este limitat, putem face uz si de un template web.

De asemenea, putem asigura administrarea, optimizarea si promovarea online prin campanii de marketing a fiecarui proiect realizat.

Oferim consultanta de specialitate pentru cei care au nevoie si explicam, pe intelesul fiecaruia, toate aceste "chestiuni".

Altfel spus, realizam orice tip de site web, magazin online, proiect sau platforma web, aplicatie desktop sau mobile. Toate personalizate si adaptate la nevoile si cerintele fiecarui client in parte.

Stim sa lucram cu orice tip companie, indiferent de marime si de domeniul de activitate, incepand de la start-up-uri pana la cele deja dezvoltate si aflate in plina expansiune.

Pentru a va convinge de toate acestea, nu trebuie decat sa lucrati cu noi.

Cere o oferta!

Lucrari recente