EVO Studio

alaturi de voi cu fiecare pas

Firma Web Design

Suntem o companie digitala multidisciplinara, focusata pe servicii online concepute sa ajute clientul pentru a avea o entitate in jurul careia construim o prezenta online pe care o promovam pentru a o face cunoscuta si ulterior acesta sa obtina vanzarile dorite.

Altfel spus suntem o agentie care oferim servicii complete si integrate de Web Design & Development, SEO, Marketing online si Branding. Toate acestea sunt sustinute de mai multe echipe de oameni experimententati. Plus o gama de servicii complementare precum creare de continut si mentenanta.

Intrucat serviciile noastre se personalizeaza pentru fiecare tip de proiect, totul incepe cu o parte de consultanta. Asa putem identifica clar cerintele reale si directia in care proiectul tau ar fi necesar sa se indrepte.

WEB DESIGN & DEVELOPMENT
Ca firma de web design oferim servicii profesionale pentru a asigura cu succes procesele de creare site si realizare magazin online.
Fiecare pagina web pe care o dezvoltam este focusata pe cerintele clientului si in jurul brandului acestuia. Totodata utilizam tehnologii moderne si stabile de design si development.

Suntem o firma de web design cu misiunea de a asigura o prezenta online reprezentativa oricarei companii din Romania. In plus, prin segmentul de development asiguram integrari cu diverse platforme precum ERP-uri, CRM-uri si altele. Dezvoltam aplicatii cloud, server-side sau aplicatii mobile.

SEO
Ca si agentie SEO facem constant eforturi sustinute pentru ca clientii nostri sa isi atinga notorietatea dorita in cadrul motoarelor de cautare, conform cuvintelor cheie targetate.

Concurenta in online se afla intr-o continua crestere, iar motoarele de cautare, precum Google sau Bing, periodic is modifica regulile de ranking. Drept pentru care specialistii SEO de la EVO Studio se documenteaza constant despre toate acestea. Facem teste si dezvoltam solutii SEO conforme cu practicile moderne pentru a oferi clientilor nostri rezultatele mult asteptate.

MARKETING ONLINE
Avand in vedere gama larga de servicii oferite, EVO Studio este si firma de marketing, insa axata pe partea de online.
Concepem diverse campanii de promovare online menite sa completeze partea de SEO si sa creasca notorietatea prezentei pe Internet a firmei tale. Totodata, prin intermediul partenerilor nostri, asiguram mai multe modalitati si surse pentru publicitate.

Serviciile de marketing sunt personalizate conform profilului fiecarui client si aplicate in jurul rezultatelor dorite.

BRANDING
Prin acest serviciu firma noastra iti creeaza identitate si personalitatea afacerii tale.
De la logo si pana la materiale de promovare, packaging si semnalare / indentificare, asiguram intreg procesul de concept si design.

CONCEPT
Evo Biz Studio SRL este o firma din Focsani.
Serviciile noastre se adreseaza strict companiilor din Romania, UE, SUA si Canada, care doresc sa aibe o prezenta online de calitate.

Dezvoltam un concept de lucru axat pe satisfactia clientului. Fiecare proiect este tratat cu atentia cuvenita, intrucat acesta reprezinta munca noastra.

Consideram ca unul dintre atuurile noastre este consultanta. Abilitatea de a asculta, a pune intrebari si interpreta raspunsuri pentru a le transforma ulterior in proiecte web care aduc rezultate clientilor nostri.

In comparatie cu alte firme de web design, la EVO Studio incercam sa nu actionam mecanic in procesul de vanzare. Prin urmare sunt rare site-urile care au fost concepute pe baza de template-uri. Iar acelea au fost facute fie la cerere clientului, fie datorita unei limitari de buget destul de mari. Chiar si asa, acestea au fost personalizate si optimizate.

Suntem o firma de web design matura, capabila sa duca la bun sfarsit orice proiect pe care il incepe.
Atat modul de lucru, serviciile oferite, dar si preturile, se pot personaliza si plia pentru fiecare tip de proiect sau client in parte. Astfel am reusit ca pana in prezent sa realizam peste 200 de proiecte, atat in regim propriu cat si in cadrul colaborarilor cu alte companii de profil.

Acumularea experientei, evolutia serviciilor si a calitatii acestora sunt criterii esentiale in cadrul agentiei noastre. Incercam constant sa oferim servicii actualizate la standardele pietei.

Pentru membrii echipei noastre, munca lor este o meserie care face parte din stilul lor de viata. Mereu citesc si sunt la curent cu toate trendurile si evolutia lor.

Intelegem clientii care sunt la inceput de drum si au teama de a investi intr-un site ori nu sunt pregatiti sa aibe o prezenta online. Pe acestia ii motivam si le explicam avantajele si eventualele dezavantaje care pot aparea la un moment.
Antreprenorii aflati in plina dezvoltare si expansiune vor regasi la EVO Studio tot pachetul de solutii necesar sa isi atinga fiecare scop.

In cazul in care doresti sa ne intalnim, fata in fata, pentru a discuta despre proiectele tale, o putem face in oricare dintre orasele: Focsani, Brasov, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Bacau sau Buzau.

CUM LUCRAM

Ca agentie acordam multa atentie si interes fiecarui proiect in parte. Iar majoritatea proiectelor noastre trebuie sa respecte cativa pasi.

Intai incercam sa iti cunoastem afacerea, sa aflam cine esti, ce faci si ce iti doresti.
Apoi, in baza informatiilor culese, folosim un algoritm de analiza cu ajutorul caruia putem sa iti oferim solutiile corecte la ceea ce cauti.
Dintre acestea vei alege solutia care ti se potriveste cel mai bine. Te sfatuim si te incurajam, totodata, sa o alegi pe cea care duce catre rezultate bune, fara a face rabat la calitate.
Chiar daca bugetul nu permite prea multe, il putem optimiza suficient astfel incat sa obtinem o solutie care sa duca spre un ROI(return of investment) intr-un timp cat mai scurt.
Mai exact sa recuperezi investitia facuta in realizarea unui site web sau magazin online si acesta sa devina profitabil.

Dupa ce ai ales solutia ideala, ne apucam de treaba.
Realizam un contract si o fisa tehnica atasata, astfel incat sa avem o harta a proiectului. In baza acestuia noi cunoastem ce trebuie sa facem si tu stii ce vei primi la sfarsit.

In plus, avem posibiltiatea de a oferi garantie si suport ulterior pentru fiecare site ori magazin online dezvoltat.

LA CE NE PRICEPEM

Fara a prezenta in detaliu aspectele tehnice ale muncii noastre, va putem spune ca firma de web design realizam site-uri si magazine online atat pe platforme proprietare(concepute de la zero), cat si pe cele de tip "open source".
Design-ul pentru acestea va fi mereu unul special creat pentru fiecare proiect in parte. Ori putem implementa unul pe care il aveti deja. Iar daca bugetul va este limitat, putem face uz si de un template web.

De asemenea, putem asigura administrarea, optimizarea si promovarea online prin campanii de marketing a fiecarui proiect realizat.

Oferim consultanta de specialitate pentru cei care au nevoie si explicam, pe intelesul fiecaruia, toate aceste "chestiuni".

Altfel spus, realizam orice tip de site web, magazin online, proiect sau platforma web, aplicatie desktop sau mobile. Toate personalizate si adaptate la nevoile si cerintele fiecarui client in parte.

Stim sa lucram cu orice tip companie, indiferent de marime si de domeniul de activitate, incepand de la start-up-uri pana la cele deja dezvoltate si aflate in plina expansiune.

Pentru a va convinge de toate acestea, nu trebuie decat sa lucrati cu noi.

Lucrari recente