firma web design
descopera meniu

alaturi de voi cu fiecare pas

Firma de Web Design si SEO

Evo Biz Studio SRL a luat fiinta in anul 2013, in orasul Focsani. Insa serviciile noastre le oferim oriunde in Romania, UE, SUA si Canada, doar persoanelor juridice.
Serviciile oferite sunt web design si seo, de tip B2B(business to business), si constau in consultanta si creare de site-uri web, magazine online, promovare si prezenta online, dar si aplicatii web, portaluri ori directoare web.

Fie ca doriti doar consultanta si gestionarea unui proiect web sau si realizarea plus implementarea acestuia, va stam cu placere la dispozitie.
De asemenea ne putem externaliza serviciile in cadrul unor colaborari chiar si cu firme de profil ori agentii de publicitate.

Pentru clientii care doresc sa se intalneasca cu noi, pentru a discuta despre serviciile de web design si seo pe care le oferim, o putem face in orasele Focsani, Bucuresti, Brasov, Bacau, Buzau, Iasi, Constanta, Timisoara si Cluj-Napoca. Intalnirile se stabilesc de comun acord si se programeaza din timp.

Ca si experienta, in cadrul firmei sunt membri si colaboratori ce activeaza in domeniul web design si seo din anul 2007. Dovada stau lucrarile realizate pana astazi, colaborarile avute si testimonialele clientilor nostri.

Pasionati de ceea ce facem, dorim sa crestem mai mult, sa evoluam continuu si, o data cu noi, voi, clientii nostri.

Preturile serviciilor oferite nu sunt fixe. Le adjustam in functie cerinte si buget, de la un proiect la altu. Asta deoarece oferim lucrari personalizate pe fiecare tip de proiect, in functie de nisa.
Nu credem in preturi mici si lucruri ieftine, ci intr-un raport corect optimizat intre oferta si buget.

Daca aveti nevoie de serviciile unei firme de web design si seo, nu ezitati sa ne contactati ori sa cereti o oferta.

LA CE NE PRICEPEM

Putem crea site-uri web si magazine online folosind plaforme proprietare cat si open source. Concepem design web, optimizam SEO si promovam online fiecare proiect realizat. Iar pentru toate acestea putem oferi consultanta de specialitate.

detalii

CUM LUCRAM

Cu atentie si interes ne dedicam fiecarui proiect in parte pentru ca rezultatul final sa fie unul conform asteptarilor clientului. Pentru fiecare proiect concepem o "harta" pe care o respectam cu rigurozitate.

detalii

Lucrari recente