firma web design
meniu site

alaturi de voi cu fiecare pas

Firma Web Design si SEO

Evo Biz Studio SRL este o firma web design si SEO din Focsani care isi ofera serviciile oriunde in Romania, UE, SUA si Canada, doar persoanelor juridice.

Oferim servicii web design si SEO, de tip B2B(business to business), custom, personalizate pe fiecare tip de afacere si nisa din care aceasta face parte. Aceste servicii constau in analiza si consultanta de specialitate, creare site web, magazin online, construire prezenta online si promovare.

Fie ca doriti doar consultanta si gestionarea unui proiect web sau si realizarea plus implementarea acestuia, va stam cu placere la dispozitie.
De asemenea ne putem externaliza serviciile in cadrul unor colaborari chiar si cu firme de profil ori agentii de publicitate.

Pentru clientii care doresc sa se intalneasca cu noi pentru a discuta despre proiectele lor si serviciile pe care le oferim, putem organiza intalniri in orasele Focsani, Bucuresti, Brasov, Bacau, Buzau, Iasi, Constanta, Timisoara si Cluj-Napoca. Intalnirile se stabilesc de comun acord si se programeaza din timp.

Ca si experienta, in cadrul firmei sunt membri si colaboratori ce activeaza in domeniul web design si seo din anul 2007. Dovada stau lucrarile realizate pana astazi, colaborarile avute si testimonialele clientilor nostri.

Pasionati de ceea ce facem, dorim sa crestem mai mult, sa evoluam continuu si, o data cu noi, voi, clientii nostri.

Preturile serviciilor oferite nu sunt fixe. Le adjustam in functie cerinte si buget, de la un proiect la altu. Asta deoarece oferim lucrari personalizate pe fiecare tip de proiect, in functie de nisa.
Nu credem in preturi mici si lucruri ieftine, ci intr-un raport corect optimizat intre oferta si buget.

In cazul in care aveti nevoie de o firma web design si SEO, va stam la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati ori sa ne cereti o oferta.

LA CE NE PRICEPEM

Putem crea site-uri web si magazine online folosind plaforme proprietare cat si open source. Concepem design web, optimizam SEO si promovam online fiecare proiect realizat. Iar pentru toate acestea putem oferi consultanta de specialitate.

detalii

CUM LUCRAM

Cu atentie si interes ne dedicam fiecarui proiect in parte pentru ca rezultatul final sa fie unul conform asteptarilor clientului. Pentru fiecare proiect concepem o "harta" pe care o respectam cu rigurozitate.

detalii

Lucrari recente